De acum sunt DOI! E oficial! Ce a aparut pe pagina de Instagram a Andreei de la "Puterea dragostei"

Author: Raluca Vitu

Andreea Curiman, fosta concurenta din show-ul matrimonial “Puterea dragostei” e mai indragostita si mai fericita ca niciodata.

Daca in urma cu doua zile, Andreea facea public momentul in care se saruta pasional cu noul ei iubit, de curand a postat pe Instagram o noua fotografie alaturi de barbatul care ii umple sufletul cu bucurie.

Citeste si: Ce mama SUPERBA si tanara are Andreea de la "Puterea dragostei". Acum e clar de unde a mostenit frumusetea

In dreptul frumoasei fotografii impodobite cu o inimioara, Andreea a facut si prima sa declaratie de dragoste, lasand un mesaj pe cat de simplu, pea tat de intens si frumos: “Te...... 😍❤️🥰”.

Cu aceasta declaratie, Andreea ificializeaza relatia dintre ea si partenerul sau.

Iata postarea:

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Te...... 😍❤️🥰

A post shared by Curiman Elena Andreea (@curimanandreea.official) on

Andreea Curiman a intrat in casa "Puterea dragostei" pentru a-l cunoaste mai bine pe None, pe care deja il placuse inca de la prima lui aparitie pe micul ecran. Desi parea ca nu se va resemna pana nu isi va atinge scopul, Andreea a renuntat in cele din urma la lupta pentru cucerirea inimii acestuia si s-a reorientat spre Alexandru.

Pentru ca nu a reusit sa se cupleze cu nimeni, concurentii au decis sa o voteze pentru eliminare, mai ales ca tanara si-a exprimat de nenumarate ori dorinta de a-si relua viata in

afara competitiei.