„De aproximativ o săptămână mirosea”. Femeie găsită fără viață, în lada unui pat, într-un apartament din București, în stare avansată de degradare

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 iun 2023, 10:14

Femeia stătea cu chirie în apartamentul cu pricina

Sursa: freepik

O femeie a fost găsită moartă, în stare de putrefacție, în lada unui pat, într-un apartament din București. Descoperirea macabră a fost făcută de proprietarul apartamentului, iar iubitul femeii, care locuia împreună cu ea, este de negăsit.

O femeie a fost găsită moartă, în lada unui pat, într-un apartament din Sectorul 4 al Bucureștiului, chiar de către proprietarul locuinței. Vecinii susțin că un miros puternic se simțea de câteva zile.

Femeie găsită moartă, într-un apartament din București, în Sectorul 4

Femeia stătea cu chirie în apartamentul cu pricina, acolo unde a și fost găsită de proprietar, ascunsă în lada patului, în stare de putrefacție.

Descoperirea a fost făcută sâmbătă, 3 iunie, la orele după-amiezii, iar cadavrul a fost dus direct la INML, pentru a se efectua necropsia.

Proprietarul apartamentului a decis să meargă la apartamentul pe care i-l închiriase femeii, deoarece nu mai reușea să ia legătura cu ea de două săptămâni. Acesta a pătruns în locuință cu cheia de rezervă și, în lada patului, a găsit femeia, într-un sac, relatează observatornews.ro.

Citește și: Cauza decesului lui Cristian, românul care s-a stins din viață dramatic la doar 39 de ani. Medicii nu l-au luat în serios: „De câteva zile avea febră și greață”

Citește și: Cauza decesului lui Cristian, românul care s-a stins din viață dramatic la doar 39 de ani. Medicii nu l-au luat în serios: „De câteva zile avea febră și greață”

Femeie și iubitul ei, principalul suspect, locuiau împreună de trei luni, în apartamentul cu pricina. Acum, bărbatul este de negăsit, iar ancheta este în plină desfășurare, pentru a se afla toate detaliile lipsă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Iubitul femeii, principalul suspect

Femeia avea 35 de ani, iar iubitul ei este cu câțiva ani mai mare.

Oamenii legii îl caută de două zile, dar fără rezultat. Potrivit vecinilor, acesta ar fi părăsit țara, după ce i-ar fi luat viața concubinei sale, în urmă cu doar câteva săptămâni.

Vecinii sesizaseră un miros puternic de mai bine de o săptămână, dar nu se gândeau că venea de la un cadavru. „Doar să aud că e cineva mort în casă, atât...”, „A băgat-o în sac și a închis ușa cu cheia”, spun vecinii, potrivit sursei menționate anterior.

Mai mult decât atât, proprietarul se pare că venise în apartamentul închiriat pentru a face curat, după ce chiriașii îl anunțaseră că pleacă din țară. „N-a mai răspuns la telefon. Nu i-a cerut niciun act de identitate”, mai spun vecinii.

Deoarece proprietarul nu a cerut vreun act de identitate din partea chiriașilor, face ca atât identificarea suspectului să fie foarte grea, iar pe cea a femeii, găsită în stare de putrefacție, aproape imposibilă.

Citește și: Un copil de trei ani a murit în timp ce se îndrepta spre un loc de joacă. Micuțul trebuia să-și serbeze acolo ziua de naștere: "Un suflet atât de frumos a fost luat mult prea devreme"

„De aproximativ o săptămână și un pic mirosea. Eu am simțit când întindeam rufele. Cam de două luni cu siguranță nu au mai intrat, nu am mai văzut nimic”, a mai spus o vecină. Cercetările în apartament au fost încheiate, apartamentul a fost sigilat, dar ancheta nu este nici pe departe aproape de final.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de Serviciul Omoruri.