„De asta sunt zeci de stații ilegale GPL prin toată țara”. Dan Negru, reacție dură pe Internet după exploziile de la Crevedia! Pe cine dă vina prezentatorul TV

Autor: Lavinia Medrea

 Pe cine dă vina prezentatorul TV

Sursa: Instagram Dan Negru/Captură TikTok - colaj Kanal D

Dan Negru, prezentatorul TV de la Kanal D, a transmis un mesaj tranșant astăzi, după explozile de la Crevedia.

Aseară, două explozii au avut loc la Crevedia, la o stație GPL care funcționa ilegal, fără aviz, din 2020. Peste 3.000 de persoane au fost evacuate, iar bilanțul până la acest moment este de 57 de răniți și un mort.

Dan Negru, reacție dură pe Internet după exploziile de la Crevedia

Dan Negru nu a rămas indiferent la tragedia care a avut loc în Crevedia și a transmis un mesaj pe Internet.

Prezentatorul de la Kanal D dă vina pe lăcomia distribuitorilor, lucru care a dus la funcționarea ilegală a mai multor stații GPL din toată țara, astfel fiind posibile asemenea tragedii.

Citește și: Dan Negru, mesaj cu privire la tragediile de la 2 Mai și Maternitatea din Botoșani: „N-am văzut pic de empatie. Statul eșuează”

„Banii sunt motivul pentru care șoferii trec la alimentarea cu GPL, gazul care a explodat la Crevedia.

In Europa circulă vreo 28 milioane de mașini cu GPL din care vreo 15 milioane sunt Dacii! În ultimele zile, prețul carburanților a crescut din vina lăcomiei distribuitorilor care profită de perioada concediilor in care consumul e mare. De asta GPL e soluția multora! De asta sunt zeci de stații ilegale GPL prin toată țara.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „Campioana Europei!” Dan Negru, revoltat pe o rețea socială. Unde a mers prezentatorul TV pentru o simplă poză

Cândva am avut in Ploiești prima rafinărie de petrol din lume. Cândva am avut in Ploiești prima rafinărie de petrol din lume. Consumul mediu anual în Romania este de 7 milioane de tone de carburanți. Doar două treimi se mai produc în cele trei rafinării din țară, restul se importă.

Noi, cei cu prima rafinărie de petrol din lume! Cândva...”, a transmis Dan Negru, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘿𝘼𝙉 𝙉𝙀𝙂𝙍𝙐 (@negru_dan)

Cauza exploziilor de la Crevedia

După prima explozie, au mai urmat și alte explozii care au rănit mai multe persoane, inclusiv pompieri, jandarmi și polițiști. O persoană, de asemenea, a decedat în urma incidentului.

La acest moment nu există informații oficiale care să afirme cauza evenimentului de la Crevedia, dar martorii oculari spun că, cel puțin prima explozie, a pornit de la un camion.

Ulterior, un alt autoturism a fost cuprins de foc, după care a avut loc o explozie în urma căreia un rezervor a ajuns peste drum. S-a presupus că incidentul a avut loc atunci când s-a făcut transferul de combustibil și s-a vărsat într-un recipient subteran, arată  stiripesurse.ro.