De astazi, “Roata Norocului” se innoieste!Catalin Cazacu si Augustin Viziru vedetele acestei editii de colectie!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 03 ian 2020, 18:03

Catalin Cazacu si Augustin Viziru sunt invitatii Anei-Maria Barnoschi si ai lui Bursucu, prezentatorii emisiunii concurs, astazi, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”.

Intr-un décor proaspat, cu o Roata nou-nouta, incarcata cu si mai multe premii, Catalin si Augustin isi fac aparitia in platoul emisiunii.

„Ne-am dat un refresh de vara la <Roata Norocului>! O sa vedeti ca platoul emisiunii parca straluceste altfel!! Si masina e mai frumoasa si Roata e mai bogata! Veti vedea ca sunt mai multe <felii> pe roata, concurentii au si mai multe sanse sa castige masina.

O nebunie!”, spune Bursucu despre schimbarile importante facute in platoul emisiunii pe care o prezinta alaturi de Ana-Maria Barnoschi.

            Ana-Maria Barnoschi, este astazi gata de <pescuit> si, isi face aparitia in noul platou “Roata Norocului”, spre surpinderea lui Bursucu, cu un look de pescar adevarat, nelipsindu-i nici  ustensilele utile unui adevarat profesionist.

Faimosul de la <Exatlon> Catalin si actorul Augustin Viziru au venit hotarati sa castige cat mai multe premii astazi, la “Roata Norocului”, din dorinta de a ajuta familia Silviei, o tanara cu dizabilitati.

Prieteni si in acelasi timp <dusmani>, asa se prezinta azi Catalin si Augustin iar sicanele intre cei doi incep inca de la debutul emisiunii. Prima pedeapsa din concurs atrage dupa sine si prima cearta intre cele doua vedete.

“Mananca jumatate de castravete, din undita, fara ajutorul mainilor”, este testul pe care Catalin si Augustin il au de trecut pentru a putea continua competitia.

“Amabilitatile” se tin lant intre cei doi prieteni. “Hai ca te pricepi la asta! Eu sunt mic si nu ajung …”, isi sicaneaza Augustin, coechipierul.

Nu la fel se intampla si la urmatoarea pedeapsa, pe care cele doua vedete o au de dus la bun sfarsit. Augustin si Catalin duc un adevarat “razboi”, unul impotriva celuilalt, starnind hohote de ras in platoul emisiunii.

“Te nenorocesc! (…). Lasa ca iti arat eu!” ii transmite Augustin lui Catalin, la finalul pedepsei, totul fiind, insa, doar o gluma intre cei doi prieteni.

Cum reuseste Catalin sa il scoata din minti pe Augustin, dar si cum s-au descurcat cu Roata cea noua cele doua vedete, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

La finalul emisiunii, Augustin Viziru a transmis un mesaj emotionant echipei “Roata Norocului”:

“Va felicit ca aduceti bucurie in casele oamenilor!”, a spus actorul.

Nu ratati “Roata Norocului”, locul de unde pleaca cele mai tari premii, cu Catalin Cazacu si Augustin Viziru, concurentii vedeta, astazi, de la ora20:00, la Kanal D.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.