De astazi soferii pot circula pe autostrada intre Sibiu si Deva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Avem o veste buna, pe care soferii o asteapta de mai bine de un an! De astazi putem circula glont intre Sibiu si Deva pe 115 kilometri de autostrada. S-a deschis tronsonul intre localitatile Saliste si Cunta, singurii inaugurati in acest an!

Bucata cu bucata, uite asa apare o autostrada romaneasca. Pentru a lega Sibiul de Deva mai era nevoie de inca o portiunde numai 22 de kilometri. Constructia a inceput in 2011. Alunecarile de teren au pus o frana de mai bine de un an.

Opt luni de intarziere, dar cu un chef de pomina! Asa s-a inaugurat, anul trecut, tunelul de la Sacel. Gratarele au sfarait, pline ochi cu carnati, a fost cantec si voie buna.

Pe bucati, mai mici sau mai mari, asa a fost inaugurata autostrada Deva-Sibiu. In doi ani au fost gata, pe rand, tronsoanele Deva- Orastie, Orastie- Vintisoara, Vintisoara- Cunta Si Saliste- Sibiu!

Pana la sfarsitul anului, CNADNR promite ca va inaugura o portiune de 6 kilometri din lotul al doilea al autostrazii Nadlac- Arad, precum si alti 6 kilometri din lotul al doilea al autostrazii Timisoara- Lugoj.

##VIDEO126987##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.