„De bine de rău, copilul ei trăieşte". Suferința prin care trec părinții copiilor uciși la 2 Mai

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 iun 2024, 00:15

Suferința prin care trec părinții copiilor uciși la 2 Mai

Sursa: Facebook stiripesurse.ro

Miruna Pascu este mama celui ce a luat viața a doi tineri în stațiunea 2 Mai, iar aceasta avea un întreg plan prin care să își salveze fiul.

Miruna Pascu a gândit un plan prin care Vlad Pascu, băiatul ce a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, să nu ajungă în spatele gratiilor. Aceasta își dorea să plătească articole în presă care să îl pună pe băiat într-o lumină bună.

Citește și: Tatăl lui Vlad Pascu, probleme cu legea. Ce au găsit anchetatorii în casa bărbatului

Suferința prin care trec părinții copiilor uciși la 2 Mai

Miruna Pascu ar face orice pentru fiul său, chiar dacă acesta a luat viața a doi tineri în stațiunea 2 Mai. Aceasta pusese cap la cap un plan prin care să reușească să îl țină pe Vlad Pascu departe de închisoare, însă totul a fost dezvăluit de convorbirile interceptate de procurori. Mama lui Vlad Pascu ar fi vrut să plătească articole în presă din care să reiasă că băiatul a luat-o pe căi greșite din cauza tatălui său, caz ce amintește de incidentul

lui Mario Iorgulescu.

Vlad Pascu are imaginea unui arogant, sfidător și teribilist după ce s-a urcat drogat la volanul mașinii sale, decizie ce a dus la decesul a doi tineri în stațiunea 2 Mai. Aceasta este imaginea pe care mama sa vrea să o schimbe radical, dând vina pe tatăl băiatului pentru acțiunile lui Vlad Pascu. Conversațiile femeii au fost citite și de părinții Robertei, iar mesajul acestora este unul sfâșietor. 

”Să înceteze cu influenţa, în paranteză, banii către diverşi procurori. De bine de rău, copilul ei trăieşte, este în viaţă.”, au declarat aceștia. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Prima reacție publică a lui Vlad Pascu „Nu pot da timpul înapoi” Tânărul a fost scos din arest și dus la audieri

Planul Mirunei Pascu pentru a evita închisoarea

Vlad Pascu are deja reputația unei persoane nepăsătoare, arogante și sfidătoare, ceea ce nu îl ajută, motiv pentru care mama sa, Miruna Pascu, vrea să schimbe complet ceea ce crede lumea despre el.

Noua lumină pe care femeia voia să o plătească, cumpărând articole pozitive în media, trebuia să arate că acesta a luat-o pe căi greșite deoarece părinții săi sunt divorțați, relatează observatornews.ro

Povestea ar fi fost una emoționantă, și presupunea ca Vlad Pascu să fie un tânăr neglijat de tată, motiv pentru care a făcut diferite greșeli în viață. Miruna Pascu a discutat și cu martorii pentru ca fiul ei să fie văzut într-o lumină cât mai bună, motiv pentru care aceasta a fost arestată pentru ameninţare şi încercarea de a influenţa martorii. 

Miruna Pascu:   "Să aibă o imagine publică, adică televiziunile să-l urmărească pentru declarațiile pe care le dă, nu atât pentru ce face, iar ăștia sunt scumpi".

Miruna Pascu:  "E posibil la un moment dat să mai bag și o piesă foarte grea care va ajuta. Deci trebuie să scot faptul că tu ai fost un copil care a trăit o traumă. Ai trăit-o din momentul în care tac-tu te-a alergat cu motocicleta și nu te-a lăsat să te duci la școală și la pian atunci".

Citește și: Ce este Operațiunea Hidra? Polițiștii descind acasă la mama lui Vlad Pascu, dar și la prietenii bănuiți de trafic de droguri