De Black Friday iti iei credit in 3 pasi simpli

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 31 oct 2018, 14:22

Black Friday e in sfarsit aici, ceea ce inseamna ca deja te uiti prin magazine si pe site-uri, gandindu-te ce sa-ti cumperi: laptopul si tableta la care visai de un an de zile sau mai bine, robotul de bucatarie si aerul conditionat de care stii ca ai avea mare nevoie?

Nu e cazul sa alegi intre produsele pe care ti le doresti, fiindca acum poti beneficia de toate promotiile si poti lua simplu tot ce vrei, cu ajutorul solutiei de finantare de la Credex.

Avand in vedere faptul ca in ultimii ani internetul a devenit o varianta rapida si sigura de a face cumparaturi, Credex iti ofera si posibilitatea de credit online. Ai astfel posibilitatea de a achita produsele preferate in pana la 60 de rate, atunci cand cumperi de la Altex si Media Galaxy.

Procesul prin care intri in posesia creditului este foarte simplu si presupune doar trei pasi:

1.  Alegi intai produsele pe care ti le doresti, apoi la modalitatea de plata optezi pentru “Rate online prin Credex”.

2.  Intri rapid in legatura video cu un consultant financiar, iar contractul il semnezi tot online. Nu trebuie decat sa te asiguri ca ai la indemana cartea de identitate si ca dai comanda de pe un dispozitiv ce iti permite accesul la o camera video si la un microfon, astfel incat sa poti comunica fara nicio dificultate cu consultantul.

In cazul in care se intampla sa intampini probleme in ceea ce priveste utilizarea camerei si microfonului, apeleaza departamentul de Call Center si unul dintre reprezentantii Credex iti va oferi tot sprijinul necesar pentru finalizarea cererii de credit.

3. Pasul preferat al oricarui cumparator: te bucuri de produsele comandate, ce ajung direct la tine acasa, prin curier. Simplu si rapid, nu-i asa?

Bineinteles, ai si posibilitatea sa soliciti creditul in magazin. Poti prefera aceasta metoda daca nu esti genul care face cumparaturi online sau in cazul in care iti doresti sa testezi produsele si sa intri pe loc in posesia lor, fara a mai astepta curierul.

Credex nu presupune multe conditii suplimentare: daca lucrezi, e necesar sa ai cel putin trei luni vechime la actualul loc de munca, iar ca documente nu vei avea nevoie decat de actul de identitate. În cazul in care esti pensionar, este necesar sa prezinti cuponul de pensie. Trebuie sa ai cetatenie romana si domiciliul stabil in Romania, iar ca varsta este nevoie sa te incadrezi intre 18 si 70 de ani.

Ce avantaje ai daca faci de Black Friday achizitii prin Credex

De Black Friday, reducerile de la Altex si Media Galaxy sunt prea bune ca sa nu profiti de ele, asa ca e cazul sa te gandesti la o solutie prin care sa poti achizitiona toate produsele la care visezi. Daca nu ai la indemana un buget care sa-ti permita sa cumperi tot ce-ti trebuie, fara sa faci compromisuri, Credex poate salva situatia.

Avand in vedere faptul ca se acorda rapid si este foarte usor de accesat, este o varianta la indemana oricui. Nu e nevoie sa faci rost de copii dupa o gramada de acte si nici nu astepti foarte mult sa ti se aprobe, deci nu vei pierde promotiile.

Este o solutie ce te ajuta sa intri rapid in posesia produselor preferate si te scuteste de efort suplimentar si drumuri in plus, avand in vedere ca il poti accesa si 100% online. Unde mai pui ca in final cumparaturile ti se livreaza la usa, fara ca tu sa mai ridici un deget.

Venitul nu mai reprezinta o piedica in achizitionarea produselor preferate – poti primi creditul chiar daca ai un salariu mic sau esti pensionar. În plus, suma la care ai acces este una generoasa, astfel incat sa nu fie necesar sa te limitezi cand vine vorba de ofertele de Black Friday. Limita de cumparaturi este de pana la 20.000 de lei online si 30.000 de lei in magazine.

Nu trebuie sa iti faci griji nici pentru perioada de rambursare, pentru ca poti da banii inapoi chiar si in 60 de luni.

Profita de promotiile de la Media Galaxy si Altex si cumpara-ti tot ce doresti de Black Friday: Credex iti sta la dispozitie, gata sa te ajute sa intri in posesia produselor preferate.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.