De Black Friday, joacă-te pe monitoare la ofertă!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 nov 2018, 11:26

Luna asta Black Friday îţi aduce cele mai bune preţuri la monitoare!

Fie că eşti un pasionat al gaming-ului şi vrei să fii atent la orice mişcare a inamicilor sau vrei un monitor pentru serialele preferate, ai la dispoziţie o lună întreagă de promoţii şi o gamă variată din care să alegi! Anul acesta Altex, şi-a pus amprenta asupra Black Friday-ului şi l-a transformat în Blec Fraidei, care-ţi aduce reduceri “de stă mâţa-n coadă” şi ”de-ţi plouă-n gură”. 

La Altex ai la dispoziţie 3 categorii  de monitoare pc din care să alegi: monitoare gaming, monitoare home and office sau monitoare profesionale. 

Acestea au ecranul plat (cele mai multe) sau curbat (ultima găselniţă pentru o vizionare excepţională), dar şi tehnologii care redau cât mai realist şi curat imaginile (LED, LCD şi mai puţin întâlnitul CRT). Oferta monitoarelor de gaming este foarte diversă şi accesibilă oricărui buget, iar Blec Faideiul îţi oferă timp suficient să alegi un monitor ieftin şi de calitate. 

Monitoarele Asus îţi oferă experienţe de gaming senzaţionale!

Monitoarele gaming Asus vin într-o gamă variată, cu un design modern şi o performanţă ireproşabilă. Acesta au produse pentru toate bugetele şi gusturile şi constant îşi înnoiesc gama cu modele noi. Altex ţi-a pregătit câteva recomandări de monitoare disponibile în oferta Blec Fraidei.

O primă variantă accesibilă este monitorul gaming Led Asus VG248QZ care iese în evidenţă prin rata de reîmprospătare rapidă, de 144Hz care accelerează numărul de cadre afişate per secundă.

Este un monitor ultrarapid, cu un ecran de tip led şi o diagonala de 24 inchi (60 cm), caracteristici ideale pentru jocuri ultrarapide şi de senzaţie.

Monitorul Led Gaming Asus MG248QR este un monitor foarte bun pentru pasionaţii de gaming, de calitate şi stabil. Cu o rată de refresh de 144 Hz şi un timp de răspuns de 1ms, acesta îţi pune la dispoziţie o serie de funcţii gaming precum Crosshair, FPS Counter, Timer sau Display Alignment.

Dispune de un meniu uşor de învăţat, are o construcţie solidă, modalităţi de personalizare şi înălţime reglabilă. Plus, monitorul vine la pachet cu proaspătul lansat Call of Duty Black Ops 4!

Cu un design elegant şi modern monitorul Led VA Gaming Asus VA326N0W vine cu un ecran FHD (rezoluţie de 1920 X 1080), curbat de 31.5 inchi (80 cm) şi cu tehnologii de eliminare a tremurului de imagine şi de reducere a emisiilor de lumină albastră.

Cu tehnologiile Asus Game Plus si Asus GameVisual te poţi antrena şi iţi poţi îmbunătăţi aptitudinile!

Pe lângă acestea nu rata şi celelalte oferte de monitoare gaming, puse la dispoziţie de Asus:

Monitor LED TN Gaming Asus VG258Q, 24.5", Full HD, negru

Monitor Gaming Asus ROG Strix XG32VQ, 31.5" Curved, WQHD, FreeSync, negru

Monitor Gaming Asus ROG Strix XG35VQ, 35" Curved, UWQHD, FreeSync, negru

Monitoarele Dell calitate şi performanţă la preţuri accesibile!

Dell îţi pune la dispoziţie o gamă variată de monitoare performante, cu o calitate foarte bună a imaginilor şi un design modern. Blec Fraideiul asta Altex îşi aduce monitoarele Dell la preţuri de neratat ca să te bucuri de experienţe inedite în aventurile tale.

Monitorul de gaming Dell cu tehnologia Led SE2417HG impresionează prin imaginile de înaltă calitate şi culori vibrante, la rezoluţie Full HD (1920x1080). Partea şi mai bună este garanţia extinsă la 5 ani, care să te scape de grija defecţiunilor tehnice. Ecranul mat de 23.6 inchi (aproximativ 60 cm), care minimalizează reflexia de la iluminat şi contrastul ridicat îţi vor asigura o vizionare confortabilă. Şi să nu uităm designul elegant şi rafinat care se potriveşte atât acasă cât şi la serviciu.

În gama de monitoare gaming Dell vei regăsi modele de dimensiuni şi cu funcţii care te vor mulţumi. Gama de monitoare Dell are preţuri pentru toate bugetele şi pot fi folosite atât pentru uzul personal cât şi pentru cerinţele profesionale cotidiene.. Altex îţi recomandă în materie de gaming variantele:

Monitor LED TN DELL E2016H, 19.5", HD+, negru

Monitor LED IPS DELL S2218H, 21.5", Full HD, negru-gri

Monitor LED VA DELL SE2216H, 21.5", Full HD, negru-gri

Monitor LED IPS DELL E2417H, 24", Full HD, negru

Variante extra de monitoare pc ieftine!

Pe lângă monitoarele gaming Asus şi Dell, vei găsi oferte şi la alte branduri. Astfel că nu strică să arunci un ochi şi peste oferta monitoarele de gaming de la LG sau Acer. De exemplu monitorul de gaming LG 24MK600M îţi oferă la un preţ accesibil imagini îmbunătăţite şi calitative, un timp de răspuns scurt şi vizionare din orice unghi. Funcţia Radeon FreeSync îi avantajează pe gameri pentru că elimină efectul de tremur, iar imaginea exprima clar mişcările rapide ale eroilor preferaţi. Ultimele recomandări de la LG au în prim plan 3 monitoare de gaming, dotate cu tehnologii de ultimă generaţie:

Monitor IPS Gaming LG 24MP88HV-S, 23.8'', Full HD, Infinity Display, argintiu

Monitor IPS Gaming LG 27MP89HM-P, 27'', Full HD, AMD FreeSyncTM, argintiu

Monitor IPS Gaming LG MON27UK850, 27'', 4K UHD, AMD FreeSync, argintiu

În ceea ce priveşte brandul Acer, monitoarele sale se remarcă prin eleganţă, design şi display performant. Monitoarele de gaming Acer au fost create pentru a revoluţiona experienţa de joc. Recomandările Altex se opresc la 2 modele dotate cu tehnologii şi specificaţii de ultimă generaţie:

Monitor Gaming LED IPS ACER NITRO VG220QBMIIX, 21.5", Full HD, FreeSync, negru

Monitor LED Gaming ACER Predator Z321Qbmiphzx, 31.5" Curved, Full HD, G-Sync, negru

BF-ul acesta Altex pune la dispoziţie produse pentru toate gusturile şi buzunarele. Dacă eşti pasionat de gaming atunci BF-ul asta ai ocazia să-ţi înnoieşti arsenalul de luptă şi să te echipezi cu cele mai performante tehnologii. Urmăreşte ofertele pe altex.ro şi prinde ceea ce ţi se potriveşte!

 

Taguri: