De Black Friday, toata Romania a iesit la cumparaturi! Care au fost produsele care le-au facut romanilor noaptea alb

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:44

Scumpe, ieftine, mai mult sau mai putin reduse, produsele din ofertele magazinelor s-au dat ca painea calda.

Romania a fiert in suc de Black Friday vineri. De la miezul noptii, totul a stat sub semnul reducerilor. mai mari sau mai mici, dupa noroc. Vinerea neagra a preturilor chiar a fost cam inchisa la culoare pentru gusturile unora, care au considerat reducerile mai degraba praf in ochi.

De Black Friday
se cumpara orice se vinde: telefoane mobile, televizoare, masini, ba chiar si un tractor. Ce e interesant, insa, anul acesta se pare ca romanii si investesc. O mie de lingouri de aur au fost scoase la vanzare cu un discount de 10%. In mai putin de 5 ore, s-au vandut aproape 5 kilograme din acest metal pretios.

Pe lista de cumparaturi nu s-au regasit doar produse de IT sau electrocasnice.
Unii clienti au avut dorinte mai pamantesti, iar comerciantii s-au facut luntre si punte sa le faca pe plac.Va vine sau nu sa credeti, dar sarbatoarea cumparaturilor a ajuns si in cele mai indepartate si nebanuite locuri. In timp ce unii vanau cel mai bun pret la un smartphone, altii ocheau cea mai buna oferta la rosii.
##VIDEO147518##

Bucuria cumparaturilor s-a transformat pentru unii intr-un cosmar.
De Black Friday, numai curier de marfa sa nu fii! Se lucreaza la foc continuu, mai ales cand comerciantii se razboiesc in oferte. Unul dintre magazinele online, de exemplu, a promis ca livreaza tot, astazi.
Florin are de livrat o masina plina cu electronice, electrocasnice, laptopuri, ce sa mai, orice s-a cumparat de la miezul noptii si pana pe la 7 dimineata.
Mai greu e sa-i prinda acasa pe clienti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reducerile se incheie, teoretic, la miezul noptii, dar, in unele cazuri, continua chiar pana la sfarsitul lunii.

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.