De Bobotează, vremea se răcește în toată țara. Unde sunt anunțate ninsori. Prognoza meteo ANM vineri, 6 ianuarie 2023

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 05 oct 2023, 05:40

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 6 ianuarie 2023

Sursa: freepik.com

De Bobotează, meteorologii anunță că temperaturile vor scădea la nivelul întregii țări. Iată prognoza meteo ANM pentru vineri, 6 ianuarie 2023.

Chiar dacă nu este anunțat ger de Bobotează 2023, meteorologii spun că temperatura din termometre va mai scădea, iar în anumite regiuni sunt anunțate și ninsori slabe. Cum va fi vremea în București, dar și în restul regiunilor țării?

Prognoza meteo ANM vineri, 6 ianuarie 2023. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Pentru ziua de vineri, 6 ianuarie 2023, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea se va răci la munte, dar și în nordul, centrul și partea de nord-est a țării.

De Bobotează vor fi înnorări la nivelul întregii țări, dar și precipitații slabe. În zonele montane va ninge slab, în timp ce în zonele deluroase sunt anunțate precipitații mixte, iar în restul țării va ploua.

În partea de sud și sud-est a țării se anunță o zi de vineri cu vreme mohorâtă, înnorări și ploi slabe. Pe alocuri pot să mai fie și condiții de polei, iar dimineața și noaptea va mai fi ceață, astfel că vizibilitatea va fi redusă.

Vântul va mai prezenta intensificări în special la munte, dar și în nord-estul și sud-vestul țării, zone unde va sufla cu putere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Temperaturile din cursul zilei de vineri vor fi în ușoară scădere, astfel că maximele termice vor pleca de la 3 grade și vor atinge 14 grade. În noaptea de vineri spre sâmbătă, vremea se va răci în toată țara, minimele fiind cuprinse între -4 și 2 grade. 

Citește și: Viscol istoric în SUA! Temperaturile pot ajunge până la -45 de grade Celsius. S-a inaugurat stare de urgență în șapte state

Vremea în București vineri, 6 ianuarie 2023

Se anunță o zi de vineri cu vreme mohorâtă în Capitală. În București, cerul va prezenta înnorări temporare pe 6 ianuarie 2023, nu va ploua, însă atmosfera va fi una închisă. Vântul va sufla moderat și se va atinge o maximă de 12-13 grade. În noaptea de vineri spre sâmbătă, cerul va fi parţial spre predominant noros, iar minima din termometre va fi cuprinsă între -1 și 0 grade. 

Vremea în Brașov vineri, 6 ianuarie 2023

La Brașov se va face mai frig în cursul zilei de vineri, astfel că meteorologii anunță o maximă de 6 grade. Cerul va fi variabil, însă nu sunt anunțate precipitații. În prima parte a zilei, vântul va continua să sufle cu putere. Noaptea de vineri spre sâmbătă aduce o temperatură ceva mai scăzută, astfel că minima va coborî până la -3 grade.

Cerul va fi predominant noros, iar vântul va sufla moderat.

Vremea în Constanța vineri, 6 ianuarie 2023

Meteorologii anunță vreme bună la Constanța. Chiar dacă vor mai fi nori, pe timpul zilei vor mai fi și momente cu soare, iar maxima din termometre va urca până la 12 grade. După lăsarea serii se va răci semnificativ, astfel că minima va fi de 0 grade, cerul fiind parţial spre predominant noros. Nu vor fi condiții de precipitații, iar vântul va sufla moderat. 

Citește și: Analiză The Guardian. Un important om de știință britanic avertizează că o catastrofă climatică globală! Încălzirea Pământului crește riscul de cutremure și tsunami-uri și agravează foametea