De cand a scapat de "beciul domnesc", Mazare profita de fiecare secunda. Fostul primar al Constantei a iesit pe mare chiar si pe furtuna

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 26 sep 2020, 14:35

Chiar daca afara ploua iar vantul sufla cu peste 60 de kilometri pe ora, lui Radu Mazare nu i-a pasat.

Daca, altadata, fostul primar facea spectacol la malul marii, acum e hotarat, se pare, sa iasa din viata publica. E un om  liber si atat. Nu doar o data a recunsocut ca marea il ajuta sa-si mentina conditia fizica, ci si sa-si limpezeasca gandurile.

In timp ce Mazare vede partea plina a paharului, turistii care au ales sa petreaca weekendul la mare nu sunt prea incantati de vreme.

Unde mai pui ca litoralul ramane sub semnul ploilor, tunetelor si fulgerelor de vineri seara si pana sambata, la ora 20.00. Daca tot nu e vreme de plaja, unii si-au schimbat programul.

Delfinariul din Constanta a fost plin-ochi iar cele doua vedete, Chen Chen si Ni Ni au facut un spetacol de zile mari.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici

turistii care isi fac vacanta la cort pe langa manastirile din Moldova si in Padurea de Argint din scrierile lui Eminescu nu se plictisesc. Familia Dontu a ales sa petreaca o saptamana in tinuturile Neamtului, nu la hotel, ci sub cerul liber. Oameni gospodari, si-au incropit un dormitor, o bucatarie, ba chiar si o baie in cort, iar masina au transformat-o in debara.

##VIDEO140580##