De cand i-au pus masina pe mormant in loc de piatra funerara e zazanie mare in Dragomiresti

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:07

Localnicii s-au impartit in doua: unii spun ca omul trebuie cinstit si dupa moarte ca in viata, altii se crucesc si-si varsa naduful: decat sa rugineasca in cimitir, nu mai bine dadeau Loganul unui tanar sarac?

Atat le-a trebuit oamenilor din comuna, sa vada masina pe mormant c-au si iesit la porti sa dezbata problema. Ciudata aparitie a bagat zazanie intre vecini.

Masina a ajuns langa mormantul barbatului dupa ca defunctul a lasat cu limba de moarte ca nu vrea sa se dezlipeasca de Loganul lui. Zis si facut. Cine le-a dat aprobare, cum de nimeni nu s-a sesizat pana acum se intreaba si oamenii care trebuie sa o ocoleasca, pemtru a ajunge la locurile de veci ale rudelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Inca doua saptamani spun membrii familiei ca vor sa o mai tina, langa mormat. 

Barbatul a murit la 62 de ani, dupa ce s-a luptat cu o boala crunta. Acesta oare sa fi fost motivul pentru care nimeni nu s-a sesizat pana acum?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.