De câte ori a adormit Bănel Nicoliță flămând? Fostul fotbalist a dus o viață grea, locuia într-o casă din chirpici, cu un tată alcoolic, care cheltuia toți banii pe băutură: ”Situația financiară nu era așa bună”

Author: Madalina Maftei

De câte ori a adormit Bănel Nicoliță flămând?

Sursa: Captură KANAL D

Bănel Nicoliță este invitatul din această duminică al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fostul fotbalist nu a dus o viață bună dintotdeauna, s-a născut într-o familie săracă, fiind unul dintre cei cinci copii ai soților Nicoliță. De cele mai multe ori se culca flămând, căci părinții nu au avut niciodată un loc de muncă stabil.

Bănel Nicoliță s-a născut într-o familie de etnie romă, foarte săracă, din Făurei, județul Brăila. Fostul fotbalist, de-a lungul carierei sale, a reușit să se impună în elita sportului rege, datorită pasiunii pentru acest sport, dar și prin munca titanică pe care a depus-o în toți acești ani de activitate.

Bănel Nicoliță a recunoscut că au existat multe momente în care nu avea ce să mănânce 

Bănel Nicoliță, unul dintre cei mai de valoare jucători pe care echipa Steaua București i-a avut, a reușit să se impună și să-și vadă visul cu ochii atunci când a ajuns în Divizia A, în echipa de fotbal FC Steaua București, la doar 19 ani. 

Viața fostului fotbalist nu a fost dintotdeauna roz, este bine cunoscut faptul că Bănel s-a născut într-o familie extrem de săracă, locuia într-o casă de chirpici alături de părinți și de frații săi.

Sportivul a povestit că de multe ori mergea flămând la somn și dese au fost momentele când mergea cu stomacul gol la școală, fără pachețel.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ce face Bănel Nicoliță după ce s-a retras din fotbal. Iată cu ce se ocupă fostul fotbalist în prezent

”De multe ori! Au fost zile în care mi-a fost greu, pentru că situația financiară nu era așa de bună. Familia mea, bine, mama azi lucra, mâine nu mai lucra, tata avea probleme cu alcoolul și atunci banii pe care el îi câștiga se duceau foarte ușor. Putea să câștige într-o lună de zile un salariu pe care putea să-l dea în casă, el într-o zi îl spărgea și atunci, săraca, maică-mea lucra zi de zi și poate azi aveam și mâine trebuia să mergem la școală și nu aveam pachețele, așa cum aveau alți copii.

Până la urmă, acolo este problema, când mă duceam la școală și vedeam copii cu pachețel și eu nu aveam...îmi era foarte greu, dar m-am ambiționat toate chestiile pe care nu le-am avut”, a spus Bănel Nicoliță. 

Sportivul a mai precizat că toate lipsurile din copilărie l-au ambiționat să muncească pentru visul lui.

Citeste si: Câți copii are Bănel Nicoliță. De ce nu își mai dorește fostul fotbalist să devină tată din nou