De câte ori a înșelat-o Gabi Bădălău, de fapt, pe Bianca Drăgușanu? Afaceristul a făcut dezvăluiri uimitoare: „De trei, de cinci, de două ori”

Autor: Diana Ghita

Gabi Bădălău a făcut dezvăluiri din relația cu Bianca Drăgușanu

Sursa: Captură YouTube Kanal D; Facebook Bianca Drăgușanu

În ediția de duminică, 21 iulie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Gabi Bădălău, celebrul om de afaceri, a vorbit despre momentele lui de infidelitate în relația cu Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălău s-a afișat, pentru prima oară, cu Bianca Drăgușanu la începutul anului 2021, în plin proces de divorț cu artista Claudia Pătrășcanu, cu care are doi copii.

Cu cine a înșelat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu

După ce afaceristul a apărut la brațul Biancăi Drăgușanu, mass media și-a îndreptat rapid atenția asupra cuplului și, cu trecerea timpului, relația lor a devenit foarte controversată.

Gabi Bădălău și actuala lui iubită au ieșit în evidență datorită numeroaselor despărțiri și împăcări, pentru care relația lor a ajuns să fie considerată drept una dintre cele mai năbădăioase din showbiz-ul românesc.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au certat de multe ori din cauza altor femei care au intrat în relația lor. Printre acestea se numără o asistentă TV, o fostă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!” și două antrenoare de la sala de fitness.

Având în vedere numeroasele episoade de infidelitate ale omului de afaceri, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” i-a pregătit o întrebare despre trecutul lui tumultuos.

Citește și: Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”

„De câte ori ați înșelat-o pe Bianca Drăgușanu?”, a fost întrebarea roșie, cu numărul 21, pe care Denise Rifai i-a adresat-o lui Gabi Bădălău.

De câte ori a înșelat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu

Afaceristul a recunoscut că a înșelat-o de mai multe ori pe Bianca Drăgușanu, însă a explicat că, în ciuda momentelor lui de infidelitate și a certurilor, au o relație deosebită. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Gabi Bădălău: Eu cu Bianca, nu-i niciun secret pentru nimeni, avem o relație tensionată, frumoasă, aprinsă, și cu bune și cu rele. Din prisma faptului că ea e una dintre cele mai mediatizate persoane feminine din România, mă duce și pe mine să fiu în lumina reflectoarelor, respectiv presa să pună accent și să fie atentă pe relația dintre noi. Într-adevăr, avem o relație cu suișuri, cu cuborâșuri, ne certăm, ne împăcăm.

Citește și: Bianca Drăgușanu, amendă în valoare de 10.000 de lei. La ce a recurs vedeta în urma acestei sancțiuni

Denise Rifai:  „Eu v-am întrebat de câte ori ați înșelat-o, atât”.

Gabi Bădălău: „Am mai călcat strâmb de câteva ori, nu știu să vă spun, de trei, de cinci, de două ori”.

Denise Rifai: „Cât de des?”.

Gabi Bădălău: „Foarte rar”.