De cateva luni burta i se umfla din ce in ce mai tare si nu stia ce se intampla, asa ca s-a dus la un control. Medicii i-au spus ca este insarcinata, dar ea era virgina. La un control mai amanuntit au incremenit! Uite ce avea fata asta in burta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 22:35

Tanara din imaginila alaturate, in varsta de doar 18 ani, a avut parte de o experienta care a marcat-o pentru tot restul vietii.

Riley observase ca, de cateva luni, abdomenul ei se marea din ce in ce mai tare si nu avea o explicatie pentru asta. In cele din urma, la presiunea parintilor, s-a dus sa faca un control.

La inceput doctorii au crezut ca este insarcinata, insa fata le-a spus ca este virgina. Ulterior, dupa o serie de controale amanuntite, medicii au descoperit un lucru socant: tanara avea cancer ovarian in stadiul 3.

Din nefericire boala era atat de avansata incat specialistii au fost nevoiti sa ii inlature complet uterul si colul uterin, ceea e inseamna ca fata nu va putea avea copii niciodata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Riley este totusi fericita ca a scapat cu viata si ca a trecut peste

aceasta incercare.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.