De cateva zile simtea ca are nasul infundat, desi nu avea alte simptome de raceala. Ingrijorat, a mers la medic si, cand a vazut ce ii scoate din nara stanga, i s-a facut rau instant. "Chestia asta a fost in mine??"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:39

Clipul de mai jos a fost filmat in Australia si a fost vizualizat de cateva mii de ori de la publicare.

In imagini, un barbat se afla pe un scaun in timp ce un doctor intinde mana spre nasul sau, de unde scoate un obiect flexibil. Dupa cateva secunde, cand vedem ca obiectul respectiv, de fapt un vierme urias, nu se mai termina, clipul devine cu adevarat socant.

In total, in cele 30 de secunde cat dureaza extractia, din nasul pacientului a fost scoasa o tenie (un vierme lat) de peste 1,5 metri lungime.

Probabil ca barbatul va dormi cu nasul acoperit de acum incolo...

De obicei, teniile se transmit prin carnea de vita sau porc cruda sau gatita prea putin, fiind mai des intalnite in tarile subdezvoltate. De obicei, se dezvolta in intestinele oamenilor si e greu de explicat cum a aparut in nasul barbatului...

Iata imaginile socante. Atentie, pot avea un puternic impact emotional:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.