De ce a ajuns Andra Voloș din nou în casa lui Bogdan Mocanu? S-a fotografiat cu pisica fostului concurent de la Puterea dragostei și a stârnit un adevărat scandal

Autor: Amalia Georgescu
Andra Voloș și Bogdan Mocanu, foști concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Zilele trecute, Andra Voloș s-a pozat cu pisica lui Bogdan Mocanu și toți prietenii de pe instagram au crezut că cei doi s-au împăcat. Care este adevărul despre relația lor?

Andra Voloș și Bogdan Mocanu au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei, iar despărțirea lor a picat ca un trăsnet pentru cei ce îi admirau. Ce legătură mai există acum între cei doi?

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au împăcat?

În urmă cu ceva timp, Bogdan Mocanu își anunța prietenii de pe instagram că familia lui s-a mărit cu încă un membru, mai exact o pisică pe nume Gucci. Ulterior, prietenii de pe instagram au rămas uimiți să vadă că Andra

Voloș s-a fotografiat cu pisica, aceasta aflându-se în casa lui Bogdan Mocanu. Mulți s-au grăbit să spună că cei doi s-au împăcat, însă adevărul este altul. Într-un video postat pe canalul de Youtube, Andra Voloș a povestit că sora ei a avut simptome de covid, motiv pentru care și ea a fost nevoită să se izoleze. Astfel, fosta concurentă de la Puterea Dragostei i-a cerut lui Bogdan Mocanu să o primească în casa lui pentru câteva zile.

„M-a sunat sora mea să îmi spună cum că ar avea simptome de covid sau că e răcită, era super îngrijorată și mi-a zis că a doua zi o să meargă să facă test de covid ca să vadă dacă e sau nu. În momentul ăla eu eram lângă Melisa pentru că nu a fost cum a zis Bogdan că noi ne-am certat și că nu aveam unde să stau, că am plecat la el, că mi-a deschis ușa și am profitat de bunătatea lui.

Nu, nu a fost așa. Eu nu m-am certat niciodată cu Melisa.(...) Ea m-a sfătuit să îl sun pe Bogdan. L-am sunat pe el și la început i se făcuse milă, m-a crezut, după care a zis că este vrăjeală, că nu am nimic, că e doar o scuză. Mi-a închis telefonul în față, ca după 10 minute să mă sune mama lui să îmi spună: „Andra, te așteaptă Bogdan acasă, el o să plece de acasă și poți să mergi liniștită acolo”.
Până la urmă m-am dus la Bogdan, el a plecat de acasă și eu am rămas acolo 2-3 zile.(...). Apoi mi-a zis că pleacă în Turcia și i-am zis că plec și eu de acasă pentru că mă simțeam bine, sora mea și-a făcut testul și nu a fost vorba despre coronavirus. (...).”,
a explicat Andra Voloș.

Citeste si: Andra Voloș a dat cărțile pe față! Ce a dezvăluit fosta concurentă de la "Puterea dragostei" despre Bogdan Mocanu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andra Voloș s-a fotografiat cu pisica lui Bogdan Mocanu, lucru care l-a înfuriat pe acesta. Fostul concurent de la Puterea Dragostei și-a acuzat fosta iubită că s-a folosit de pisică pentru a strânge cât mai multe like-uri. Andra Voloș a dezvăluit că a făcut fotografia pentru a-și ataca fostul iubit.

„Am stat cu pisicuța 4 zile la rând. Eu în astea 4 zile am fost în fiecare zi alături de pisică, adică am stat, am avut grijă de ea, nu am dormit acolo pentru că m-am întors la Melisa acasă.

Eu în fiecare zi am vizitat-o pe Gucci (n.r pisica lui Bogdan Mocanu), i-am dat de mâncare și apă.(...). El a comentat că eu m-am pozat cu Gucci ca să mai am niște vizite pe profil, poza am făcut-o pentru că m-am atașat de Gucci, am postat-o a doua seară, după ce a plecat Bogdan în Turcia pentru că eram foarte revoltată de plecarea lui și am zis, asta e, o postez ca să mai dau și eu focuri pentru că sigur are și el fetițele lui și am zis să se mai certe și el cu fetițele, cu relațiile lui.”, a spus Andra Voloș.

Citeste si: Andra Voloș, anunț după despărțirea de Bogdan Mocanu: "Vă prezint singura mea iubire adevărată" Despre cine este vorba?