De ce a ajuns Vlăduța Lupău la spital? Cântăreața le-a dezvăluit adevărul fanilor: "Vreau doar să..."

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 29 apr 2021, 11:45
De ce a ajuns Vlăduța Lupău la spital?
Sursa: Facebook

Vlăduța Lupău se află internată în spital, după ce, recent, a postat pe contul de Instagram imagini din unitatea medicală, iar într-una dintre aceste imagini apare cu branula în mână.

Generaţia tânără încearcă să promoveze şi să ducă mai deparate folclorul românesc. Printre aceştia se numără şi artista Vlăduţa Maria Lupău. Cântăreaţa de muzică populară Vlăduţa Maria Lupău este cunoscută la noi în ţară, precum şi în străinătate. Recent, artista a reușit să-și pună fanii pe jar după ce a postat imagini dintr-o unitate medicală.

Citeste si: Vlăduța Lupău a răbufnit! Artista, acuzată că minte că are coronavirus: "Sunt foarte dezamăgită"

Ce a pățit Vlăduța Lupău

Vladuța Lupău a postat în urmă cu câteva zile o imagine cu branula în mână, însă nu a oferit mai multe informații despre ceea ce se întâmplă cu ea.

Înainte să posteze imaginea cu branula în mână, Vladuța Lupău a postat o imagine în care apare cu o bonetă pe cap și îmbrăcată în halat, cu masca de protecție la gură, fiind parcă pregătită de vreo intervenție.

Vlăduța Lupău le-a mai spus fanilor că rareori i se întâmplă să plece atât de devreme de acasă.

Citeste si: Vladuta Lupau este pregatita sa devina mama pentru prima oara? Ce spune artista: "Noi asteptam"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pentru că admiratorii artistei s-au îngrijorat, Vlăduța Lupău a decis să ofere câteva detalii despre cum se simte acum și ce s-a întâmplat de fapt. 

Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor că în ultimele patru luni a suferit două operații chirurgicale și că acum se simte din ce în ce mai bine.

Mai mult, vedeta a spus că nu dorește să spună despre ce fel de operații este vorba și că, pentru ea, nu totul se rezumă la vizualizări și rating. 

”Vreau doar să va mulțumesc pentru mesaje și să vă spun că în spatele fiecărui artist/persoană publică... stă un om.

Și unele povești trebuie să rămână nespuse... nu totul este pentru vizualizări și rating!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Citeste si: Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj?

Vlăduța Lupău a avut COVID-19

Potrivit Viva, Vlăduța Lupău a avut în toamna anului trecut COVID-19, însă s-a confruntat cu simptome ușoare. Anunțul a fost făcut chiar de ea la momentul respetiv.

Citeste si: Vlăduța Lupău, infectată cu noul coronavirus. Cum se simte cântăreața?

„Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa’, a declart interpreta de muzică populară.