De ce a cerut Roxana Nemeș șampon la Survivor România 2021? Părinții Faimoasei au explicat totul: „Nu ne-am mirat deloc. Este...”

Autor: Amalia Georgescu
Roxana Nemeș, concurentă la Survivor România, sezonul 2
Sursa: Instagram

Roxana Nemeș face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021 și deși au mai fost momente în care nu a dat totul pe traseu, concurenta pare hotărâtă să câștige premiul cel mare. Cum comentează părinții Faimoasei momentul în care aceasta și-a dorit să primească șampon?

Unul dintre momentele în care Roxana Nemeș a stârnit controverse la Survivor România 2021 este cel în care și-a dorit ca la jocul pentru recompensă să primească șampon. Faimoasa a fost aspru criticată de colegii de echipă, în special de Zannidache, pentru această cerință neobișnuită. Ce cred părinții Roxanei Nemeș despre acest lucru?

Părinții Roxanei Nemeș, dezvăluiri incredibile despre concurenta de la Survivor România 2021. Ce spun despre momentul în care și-a dorit să primească șampon?

Roxana Nemeș este concurentă la Survivor România 2021, în echipa Faimoșilor, iar în momentul în care a acceptat această provocare, vedeta a dezvăluit că își dorește să ajungă cât mai departe în cadrul competiției. Faimoasa are o mulțime de susținători, lucru dovedit inclusiv în momentul în care s-a aflat în pericol de eliminare, aceasta fiind salvată de voturile publicului.

Părinții Roxanei Nemeș sunt cei mai mari susținători ai concurentei de la Survivor România 2021 și într-o intervenție în cadrul emisiunii Teo Show, aceștia au făcut dezvăluiri emoționante despre fiica lor.

Mama Roxanei Nemeș a comentat inclusiv episodul în care aceasta a sperat ca premiul oferit drept recompensă să fie o sticlă de șampon, afirmație pentru care a fost criticată de toți colegii.

Citeste si: Discuții aprinse în tabăra Faimoșilor după nominalizări. Ce a făcut Roxana Nemeș timp de 4 ore? Colegii de echipă au reacționat imediat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu, nu pe mine chiar nu m-a mirat deloc asta pentru că știu că Roxana este o fată foarte îngrijită și nu a fost niciodată, nu pot să spun că nu mănâncă, mănâncă și ea, dar nu a mâncat carne niciodată. Mănâncă puțin, mănâncă fructe, semințe, legume, în schimb da, cu siguranță se luptă și ea acolo pentru supraviețuire și își dorește mai multă mâncare.”, a spus mama Roxanei Nemeș. 

Lucica și Ștefan Nemeș, părinții Roxanei Nemeș, se mândresc cu fiica lor și sunt convinși că aceasta va face față în continuare provocărilor de la Survivor România 2021. Întrebat ce sfat i-ar da Roxanei, tatăl vedetei nu s-a ferit să spună ce deși aceasta se descurcă bine pe traseu, la final îi lipsește concentrarea, problemă pe care ar trebui să o rezolve.

„I-aș spune doar că mai ales la partea finală, după efortul pe care îl face pe parcursul acelei etape, la partea finală trebuie să se oprească, să se concentreze un pic mai mult și sigur va reuși un pic mai mult decât a reușit până acum.”, a spus tatăl Roxanei Nemeș, Faimoasa de la Survivor România 2021. 

Citeste si: Zannidache, atac dur la adresa Roxanei Nemeş. Incredibil ce pretenţii a avut faimoasa în jocul de recompensă: "Uite ce păr murdar am..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.