De ce a dispărut Georgina Rodríguez din mediul online! Soția lui Cristiano Ronaldo a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme severe de sănătate: „Încă mă recuperez”

Autor: Diana Ghita

Georgina Rodríguez a fost internată în spital

Sursa: Instagram Georgina Rodríguez

Georgina Rodríguez (30 de ani) a trecut recent printr-o experiență medicală dificilă, după ce a fost internată timp de patru zile în spital din cauza unei pneumonii.

Georgina Rodríguez, soția fotbalistului Cristiano Ronaldo a împărtășit cu milioanele sale de urmăritori pe Instagram motivul absenței sale din spațiul public din ultima perioadă, dezvăluind detalii despre starea sa de sănătate.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Georgina Rodríguez 

În mesajul său de pe Instagram, femeia i-a asigurat pe fanii săi că este într-o stare bună și le-a mulțumit cadrelor medicale pentru eforturile depuse în tratarea pneumoniei cu care s-a confruntat.

„În sfârșit acasă. Am petrecut patru zile în spital cu pneumonie. Acum mă simt mai bine, dar încă mă recuperez acasă, alături de familia mea. Vreau să le mulțumesc tuturor medicilor, asistentelor și întregii echipe medicale. M-au îngrijit excepțional și le sunt profund recunoscătoare”, a scris Georgina într-o postare emoționantă.

Citește și: Moneda cu chipul lui Cristiano Ronaldo! Portugalia va lansa moneda de 7 euro cu chipul fotbalistului| Foto

Cu aceste cuvinte, Georgina a clarificat motivul pentru care s-a retras de pe rețelele sociale și a oferit o privire asupra provocărilor recente prin care a trecut. Imaginea postată pe Instagram a fost însoțită de o fotografie ce arată un buchet de flori și medicamentația intravenoasă pe care a trebuit să o primească în timpul spitalizării.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

Georgina Rodríguez a avut familia lângă ea, în tot acest timp

Deși nu a oferit detalii suplimentare despre circumstanțele în care a dezvoltat pneumonia, fotografia postată sugerează că partea cea mai grea a fost depășită, iar revenirea sa acasă îi va ușura recuperarea.

În această perioadă dificilă, Georgina a fost susținută îndeaproape de Cristiano Ronaldo, partenerul său de aproape un deceniu, și de copiii lor, Cristiano Jr.,

Eva Maria, Mateo, Alana și Bella Esmeralda. În mai multe ocazii, Georgina a menționat că copiii săi sunt „îngerii ei păzitori”. Deși niciuna dintre prietenele sale apropiate, sora sa Ivana sau Cristiano Ronaldo nu au făcut declarații publice despre starea ei, se pare că întreaga familie i-a fost alături în acești momente dificile, relatează elespanol.com.

Citește și: Probleme în paradis pentru cuplul format din Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez. Motivul pentru care starul portughez nu a dorit să participe la ziua de naștere a iubitei sale

Pe lângă acest episod medical, cariera Georginei Rodríguez continuă să fie în plină ascensiune. Recent, a lansat cel de-al treilea sezon al reality show-ului său pe Netflix, iar succesul nu întârzie să apară. În paralel, Georgina colaborează cu branduri de renume, precum ELLE și Vogue, consolidându-și poziția de model și influenceriță de succes. Recuperarea sa acasă este așteptată să fie mai ușoară, înconjurată de cei dragi și de sprijinul constant al familiei.