De ce a divorțat Nicu Paleru de prima soție: „Eram ceva ce uram” Cântărețul a demontat zvonurile referitoare la divorțul de cea care i-a fost soție și impresară

Autor: Laura Macovei

De ce a divorțat Nicu Paleru de prima soție: „Eram ceva ce uram”

 
Sursa: Kanal D

Nicu Paleru a fost invitatul în ediția de duminică, 9 iunie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cântărețul Nicu Paleru și-a început cariera pe ritmuri indiene, iar astăzi este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică de petrecere. Piesa "Eu beau vinul cu borcanul" rămâne populară și la peste două decenii de la lansare, fiind frecvent ascultată la petreceri. 

De-a lungul carierei sale, Nicu Paleru a lansat numeroase piese și albume. În prezent, el este la a doua căsătorie și are o fiică. 

„Câți bani ați câștigat din casete?”, „Câți bani ați pierdut la jocurile de noroc?”, „De ce ați divorțat?”, „Cât de îndrăgostit ați fost de Emilia Ghinescu?”, „Care este cel mai mare regret al dvs.?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Nicu Paleru în ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată dupa „Insula de 1 milion”, la Kanal D.

De ce a divorțat Nicu Paleru de prima soție

Nicu Paleru a fost căsătorit timp de 15 ani cu prima sa soție, care i-a fost acestuia și impresară. Deși au atins succesul împreună, cei doi au decis, după mai bine de un deceniu petrecut împreună, să o ia pe drumuri separate.

Totul s-a petrecut în 2008. Deși presa zvonea că Nicu Paleru ar fi pus punct căsniciei pe motiv că soția sa nu îi putea oferi un copil, se pare că situația a stat cu totul altfel, iar cântărețul a mărturisit că vina a fost, în mare parte, a lui. 

Citește și: Ce studii are Nicu Paleru? Fosta soție i-a fost impresară timp de 17 ani

Cântărețul a mărturisit faptul că se îngropase în datorii și devenise o cu totul altă persoană, iar soția sa l-a rugat să divorțeze.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Am divorțat pentru că mi-a cerut ea. Nu mi-a cerut o dată, nu mi-a cerut de două ori.

Stau mult să mă gândesc la ce s-a întâmplat în urmă. Într-adevăr, vina nu se caută la nimeni. Întotdeauna vina eu trebuie să o găsesc la mine, pentru că așa e normal. Așa cum am spus mai devreme, când suna telefonul, făceam atac de panică.

În perioada aia, nimeni nu se mai putea înțelege cu mine. Devenisem o altă persoană, eram ceva ce uram. Nu mai eram eu, Nicu Paleru, omul care sunt acum sau care eram înainte.

Mi-a cerut să divorțăm din cauză că voia să-și refacă viața, voia să aibă o viață. Eu rămăsesem blocat în toată nebunia aia de datorii, telefoane și nu mă mai interesa nimic.

În momentul în care ți se întâmplă să dai de greu, există un moment de blocaj, iar pentru mine a fost un mare blocaj, n-am mai văzut lumina de la capătul tunelului,” a declarat Nicu Paleru.

Întreaga ediție poate fi urmărită în videoclipul de mai jos: