De ce a falimentat, de fapt, Irinel Columbeanu. Afaceristul a dezvăluit de unde i se trage ghinionul: „Cred că l-am deranjat foarte tare”

Author: Lavinia Medrea

Afaceristul a dezvăluit de unde i se trage ghinionul

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, invitat a fost Irinel Columbeanu.

În cea mai recentă ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de youTube theXclusive, invitat a fost Irinel Columbeanu.

De ce a falimentat, de fapt, Irinel Columbeanu

Din păcate, Irinel Columbeanu a ajuns de la a fi unul dintre cei mai bogați oameni din România la a fi unul cu o situație materială probabil mai rea decât a unui om de rând.

Afaceristul este convins că o decizie pe care a luat-o în urmă cu mulți ani a dat curs la toate lucrurile rele care i s-au întâmplat și care au dus la falimentul și greutățile din viața lui.

Citește și: Cât de rău a ajuns Irinel Columbeanu! Este de-a dreptul trist cum arată afaceristul după ce a suferit un AVC

Irinel Columbeanu a dezvăluit că, în urmă cu mulți ani, a luat decizia de a candida la Primăria Capitalei.

Problema în toată această decizie era că persoana împotriva căreia candida era Sorin Oprescu, motiv pentru care afaceristul crede că decizia de a fi candidat la Primăria Capitalei l-a supărat tare pe oponentul său, deoarece imediat după, de nicăieri, Irinel Columbeanu a primit în mână o comunicare de la banca la care avea credit, prin care era anunțat că a fost declarat scadent.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Irinel Columbeanu a fost externat din spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Cum se simte în aceste momente

„Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare și, dintr-o dată, am primit o comunicare de la bancă de la care luasem creditul că a fost declarat scadent”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Cum l-a afectat accidentul vascular cerebral pe Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu are 66 de ani și a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din lumea mondenă, și printre cei mai bogați, doar că toate acestea au rămas istorie. 

Cu un accident vascular cerebral la activ și cu vârsta înaintată, schimbările la nivel fizic au început să-și spună cuvântul.

Deși recuperarea a decurs strună la început, iată că boala și-a lăsat amprenta pe afacerist.

Pe tot parcursul emisiunii, în timpul discuțiilor cu Adiță, Irinel Columbeanu a întâmpinat diverse probleme precum dificultăți în a-și duce paharul la gură, greutăți în mișcări, întârzieri în răspunsuri sau oferirea de răspunsuri scurte și, cel mai vizibil, Irinel Columbeanu nu-și putea ține ochiul drept complet deschis.