De ce a lăsat Denisa Tănase trupa Bambi pentru lumea afacerilor: „Ăsta cred că e succesul”. Cum a ajuns fosta cântăreață să câștige milioane

Autor: Diana Ghita

Denisa Tănase, la podcastul „Te ascult”

Sursa: Captură YouTube

Denisa Tănase a fost invitată în cadrul podcastului moderat de celebra Ilinca Vandici, unde au discutat despre drumul spre succes în lumea afacerilor, care nu este deloc unul ușor.

Denisa Tănase a ajuns să fie foarte cunoscută de publicul român încă de pe vremea când, împreună cu sora ei, Raluca, forma trupa Bambi.

Cum a ajuns Denisa Tănase să aibă un succes răsunător în afaceri

În prezent, Denisa Tănase se bucură de un mare succes în lumea afacerilor, conducând un impresionant business, care este prezent în 7 țări, prin 36 de puncte.

Fiind implicată intens în activitățile acestei francize, antreprenoarea își petrece majoritatea timpului pe drumuri.

Denisa Tănase se dedică trup și suflet scopului său, iar acest lucru implică muncă intensă, sacrificii și foarte mult efort. Aceasta a pus de una singură bazele businessului său de succes, făcând toate activitățile necesare pentru funcționarea lui.

„Eu, la început, nu aveam angajați, 8 luni de zile am funcționat singură și făceam singură absolut totul.

După 8 luni am angajat un om, care, într-adevăr, a mai suplinit din ceea ce făceam, dar, în continuare, trebuia să fac foarte multe lucruri, inclusiv stăteam la vânzare în insula din mall.”
, a dezvăluit afacerista.

De asemenea, Denisa Tănase a povestit că nimeni nu a susținut-o atunci când a intrat în acest domeniu, cu toții arătându-se foarte sceptici de alegerea antreprenoriatului în detrimentul carierei sale muzicale în plină ascensiune.

„Mamei i se părea că e un regres pentru mine și îmi spunea: « Păi cum? Tu ești artistă, ai cântat, ești persoană publică, ai cântat toată viața. Tu ce faci acum? Faci colete toată ziua și stai la vânzare?». Nici soră-mea n-a fost de acord, la început, nu înțelegea nici ea.”, a mărturisit fosta cântăreață.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Denisa Tănase, afaceri de milioane de euro. Ce a trebuit să sacrifice vedeta: "Este foarte greu să rămâi în echilibru"

Denisa Tănase și-a pus sănătatea în joc pentru a-și transforma visul în realitate

În ciuda acestor lucruri, Denisa Tănase nu s-a lăsat descurajată, muncind din greu pentru visul ei. La un moment dat aceasta a ajuns să se suprasolicite pentru a-și atinge scopul, ceea ce s-a resimțit considerabil asupra organismului.

„La un moment dat intrasem într-o stare în care nu mai conștientizam oboseala, mi se părea că nu sunt obosită, dar de fapt eram într-o stare permanentă de oboseală și evident că acești ani, la un moment dat, și-au spus cuvântul, a fost un avertisment fin și atunci mi-am dat seama că trebuie să calc puțin frâna.”, a mai spus Denisa Tănase.

Chiar dacă, în prezent, antreprenoarea conducere o afacere de milioane, aceasta nu leagă succesul doar de latura profesională, fiind de părere că trebuie să existe un echilibru între toate planurile.

De asemenea, aceasta susține că orice femeie ar trebui să fie independentă atât financiar, cât la nivel emoțional.

„Să ai câte puțin din toate, că nu-i suficient să fi bine profesional și să ai gol pe partea personală, familială, nici invers.(...) E foarte important ca o femeie să fie independentă atât din punct de vedere emoțional, cât și din punct de vedere profesional. Pentru o femeie asta cred că e succesul.”, a explicat Denisa Tănase.

Citește și: Denisa Tănase vrea să devină mamă, după ce a devenit milionară în euro. Câți copii vrea vedeta: ”Ne dorim să ne mărim familia”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.