De ce a lipsit Robert de la botezul lui Dominic? Motivul pentru care Mary a mers singură la petrecere

Autor: B.H.
Actualizat: 24 iun 2022, 00:10

De ce a lipsit Robert de la botezul lui Dominic? Acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care Mary a mers singură la petrecere.

De ce a lipsit Robert de la botezul lui Dominic?  În weekendul ce a trecut, Simina și Alex Zănoagă și-au creștinat băiețelul, pe Dominic, iar la petrecere au fost invitați mai mulți foști concurenți de la "Puterea Dragostei", printre care și cuplul Robert și Mary. Cu toate acestea, doar Mary și-a făcut apariția la eveniment. Care este explicația?

Citeste si: Mary de la "Puterea Dragostei", pregătită să devină mamă? Declarația care a surprins pe toată lumea: "Am vrea..."

De ce a lipsit Robert de la botezul lui Dominic? Motivul pentru care Mary a mers singură la petrecere

Robert și Mary s-au cunoscut în casa "Puterea Dragostei" și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se înțeleg foarte bine și au planuri serioase de viitor, plănuind să se căsătorească în perioada următoare. Deși totul merge perfect între ei, un detaliu a atras atenția tuturor celor care îi urmăresc pe cei doi pe instagram.

Mary a mers singură la botezul lui Dominic, fiul Siminei și al lui Alex Zănoagă, lucru care a dat naștere foarte multor controverse.

Obișnuiți să îi vadă mai mereu împreună, prietenii de pe instagram au pus absența lui Robert de la eveniment pe seama unei posibile despărțiri. Ulterior, cei doi au lămurit lucrurile și au dezvăluit adevăratul motiv pentru care Robert nu a putut fi prezent la petrecere.

Citeste si: Mary a recunoscut ca a INSELAT! Aceasta a spus totul pe o retea de socializare: ''Oricine face asta''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mary și Robert au făcut anunțul despre nuntă. Când va avea loc evenimentul?

Mary și Robert au planuri serioase de viitor, asta dacă ar fi să luăm în calcul cele mai recente declarații făcute de cei doi. După ce în urmă cu ceva timp au dat emoții tuturor după ce au postat o fotografie de la starea civilă, acum, foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" au vorbit, în sfârșit, despre nuntă și au dat vestea pe care o așteptau toți prietenii lor virtuali.

Întrebată de un urmăritor când va avea loc nunta, Mary l-a lăsat pe Robert să răspundă la această întrebare. 

Citește continuarea aici.

De ce a lipsit Robert de la botezul lui Dominic? Iată unde se afla în timp ce Mary era la petrecere

Cei care îi urmăresc pe instagram pe Robert și Mary au fost surprinși să vadă că cei doi nu au mers împreună la botezul lui Dominic.

Ba mai mult decât atât, Robert chiar a primit întrebări legate de separarea de Mary. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a ținut să lămurească lucrurile, explicând că nu a putut merge la petrecere din cauza unor obligații ce țin de viața profesională.

"Nu am fost la botez deoarce am avut puțină treabă. Am fost la Urziceni cu prietenul meu Nicolas.", a spus Robert.

De ce a lipsit Robert de la botezul lui Dominic? Robert a ținut să precizeze că el și Mary se înțeleg în continuare foarte bine și că în relația lor nu există probleme, cu toate că au apărut tot felul de zvonuri în legătură cu acest subiect.

Citeste si: O recunoști? Mari de la Puterea Dragostei s-a demachiat în direct și a mărturisit că vrea să-și facă niște intervenții la față

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.