De ce a mers Alex Zănoagă peste Simina și Bobicioiu la mare! Fostul concurent de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 apr 2023, 00:15

Ce spune Alex Zanoaga despre mersul la mare peste Simina si Bobicioiu

Sursa: Instagram

Alex Zanoaga a marturisit faptul ca s-a simtit extrem de dezamagit si tradat de cei doi care acum formeaza un cuplu.

Alex Zănoagă a povestit într-un interviu pentru emisiunea Online Story despre cât de greu i-a fost să accepte faptul că fosta lui sotie, Simina Loica, este împreună cu unul dintre foștii lui prieteni, Alex Bobicioiu. De altfel, la începutul acestei răsturnări de situație, cei doi au fost la cuțite și chiar s-au duelat în declarații pe Instagram și în emisiunile TV, însă acum, Zănoagă spune că a acceptat situația, ba mai mult, s-a obișnuit cu ideea.

Citeste si: Nicolas o mitraliază pe Kinga după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "A făcut-o pe victima, a mințit, e ceva de nesuportat, e patologic la ea!" Ce a scos la lumină fostul concurent despre Kinga

Alex Zanoaga spune de ce a fost, de fapt, la mare dupa Simina Loica si Bobicioiu

"Poate o să apară o lata persoana și în viață mea.

Vreau să îmi văd de drumul meu. Nu cred că o să am vreo relație în următoarea perioada. Nu putem să mai stam așa cu actele, însă nu mă grăbesc. Nu mă așteptam că vă fi chiar așa, să intervină un prieten. Îmi păstrez declarația, eu nu cred că se iubesc, e diferita iubirea de partener și și cea de prieten.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eu știam demult că sunt împreună, era și timpul. Daca nu se aflau anumite chestii, nu mai postau. Deja se vorbea despre ei. Ei și-au asumat relația. Am și zis că lucrurile o să iasă la iveala și așa s-a întâmplat.

Alex Zanoaga stia de la inceput de relatia dintre Simina si Bobicioiu

Eu am vrut să merg la piscina inițial și am zis că de ce să nu merg la mare.

Știam că vor merge și ei. Mă duc să iau copilul, ei își văd de treaba lor, eu am fost după băiat, nu după ei. Daca voiam să fiu la fata locului, mă duceam pe plaja, dar am fost la 2 km de plaja lor. Ea mi-a adus copilul. Nu a venit cu Bobicioiu.

Pe 27 septembrie este Gala și mă voi lupta cu el în ring.

Am zis să rezolvam lucrurile legal și cu reguli. Nu ar trebui să se mai bata lumea în strada, ci în ring, pe reguli. Și el a acceptat și n-avea încotro, era prost pentru el daca nu accepta, a declarat Alex Bobicioiu în emisiunea online Online Story.