De ce a murit actorul Matthew Perry? Medicii legiști fac investigații suplimentare

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 oct 2023, 14:53

De ce a murit actorul Matthew Perry? Medicii legiști fac investigații suplimentare

Sursa: Facebook-Matthew Perry

Actorul Matthew Perry, cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul fenomen „Friends”, a încetat din viață duminică, la vârsta de doar 54 de ani.

Din primele informații, actorul celebru pentru personajul Chandler Bing, a fost găsit fără suflare în jacuzzi, în casa sa din Los Angeles. 

Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani

Matthew Perry a fost găsit fără suflare duminică, 29 octombrie, în casa sa din Los Angeles. Polițiștii au descoperit trupul acestuia într-un jacuzzi. Inițial, identitatea nu a fost confirmată, însă ulterior s-a aflat faptul că este vorba de cunoscutul actor.

Cunoscutul actor  a fost găsit fără suflare într-un jacuzzi ce se afla la domiciliul acestuia și nu au fost găsite droguri la fața locului. 

Citește și: Matthew Perry s-a stins din viață la 54 de ani. Actorul a fost găsit fără suflare în jacuzzi

Din primele investigații, actorul ar fi suferit un stop cardio respirator. 

Matthew Perry era cunoscut pentru dependența sa de droguri încă din anul 2000, după ce a suferit un accident la schi pe platoul de filmare al unui film în care acesta juca. Medicamentele pe care le lua provocau dependență, iar actorului i-a fost dificil să își revină, astfel că a căzut pradă consumului de substanțe interzise.

„Nu poţi să ai o problemă cu drogurile timp de aproximativ 30 de ani pe care să speri să o rezolvi în 28 de zile ”,

a declarat actorul într-un interviu pentru The Hollywood Reporter.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, actorul era și dependent de alcool. 

Cauza morții lui Matthew Perry

Cauza morții actorului de la Hollywood rămâne un mister, întrucât medicii nu au putut stabili cu exactitate de ce a murit acesta.  

Potrivit Skynews, medicii legiști continuă investigațiile în ceea ce privește moartea misterioasă a actorului, iar acest lucru ar putea dura câteva săptămâni bune, întrucât la fața locului nu au fost găsite niciun fel de probe care ar putea duce la o concluzie, deoarece se vor dispune și câteva analize toxicologice.

Citește și: Care a fost ultima postare a lui Matthew Perry? Aceasta a fost postată cu doar câteva zile înainte de decesul acestuia

Indiferent de cauza morții, decesul actorului a șocat pe toată lumea, iar familia îndurerată a transmis un mesaj după pierderea tragică a lui Matthew.

 „ Suntem zdrobiți de pierderea tragică a fiului și fratelui nostru iubit.

Matthew a adus atât de multă bucurie lumii, atât ca actor, cât și ca prieten. Toți ați însemnat atât de mult pentru el și apreciem extraordinara revărsare de iubire pentru el .”