De ce a murit Adina, femeia de afaceri din Gorj. I s-a făcut rău în timp ce era la volan, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 sep 2024, 14:17

Adina Popescu era o figură foarte respectată și iubită în comunitatea sa, fiind descrisă de apropiați ca o persoană blândă și mereu zâmbitoare

Sursa: Facebook

Adina Popescu, o cunoscută femeie de afaceri de doar 42 de ani, a decedat brusc în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Incidentul a avut loc pe strada Parângului din Bumbești-Jiu, sâmbătă, 31 august, când Alina a început să se simtă rău și acuza dureri în piept.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei, care a confirmat cauza decesului: un infarct miocardic. 

Citește și: A murit actorul Julian Ortega cunoscut pentru rolul din serialul „Elite”: Actorul s-a prăbușit în timp ce se afla pe o plajă din Spania

De ce a murit Alina, femeia de afaceri din Gorj

Adina Popescu era o figură foarte respectată și iubită în comunitatea sa, fiind descrisă de apropiați ca o persoană blândă și mereu zâmbitoare. Aceasta se bucura de o carieră de succes în domeniul afacerilor și avea o familie frumoasă, fiind mama unei adolescente care este acum devastată de pierderea suferită.

Conștientă de starea ei, femeia a tras mașina pe dreapta și a cerut ajutor.

În scurt timp, echipajele medicale au sosit la fața locului și au început manevrele de resuscitare. Potrivit cancan,  medicii au diagnosticat rapid un infarct miocardic acut, însă, în ciuda eforturilor lor de peste 75 de minute, viața Adinei nu a mai putut fi salvată.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

„În dimineața zilei de 31 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie prezintă o stare de rău. Din primele verificări, a reieșit faptul că, femeia, în vârstă de 42 de ani, din Bumbești-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Parângului, din localitate, ar fi acuzat dureri în piept și a staționat, întrucât i s-ar fi făcut rău, ulterior prezentând o stare de inconștiență.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj SMURD, care a efectuat manevre de resuscitare, fără ca persoana în cauză să prezinte semne vitale, ulterior fiind declarat decesul femeii. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”,

a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Ce mesaj a transmis fiica Adinei, după moartea fulgerătoare a mamei sale

Pe rețelele sociale, mesajele de condoleanțe au curs neîncetat. Printre multele omagii aduse, cel mai emoționant a fost cel al fiicei sale, Maya, care a postat o fotografie cu mama ei, însoțită de un mesaj plin de durere. 

Nu te voi uita   niciodată, mămica mea! a scris aceasta pe pagina de Facebook.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.