De ce a murit de fapt Anca Pop: detalii socante descoperite dupa ce masina a fost scoasa din Dunare

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 19 dec 2018, 13:46

Cantareata Anca Pop a murit tragic in noaptea de duminica spre luni, la varsta de doar 34 de ani.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, vedeta a pierdut controlul masinii in timp ce se indrepta spre casa.

Ea a derapat intr-o zona fara parapeti si a plonjat in apa. Din nefericire nu a reusit sa se salveze si a murit inecata in interiorul autoturismului.

Autoritatile au descoperit detalii socante la locul accidentului. Cand masina a fost scoasa la suprafata, Anca Pop era inca prinsa in centura de siguranta.

Cel mai probabil vedeta a avut reflexul de a parasi interiorul masinii, insa sperietura si socul termic suferit au paralizat-o practic, ea nereusind sa se elibereze.

Trupul Ancai Pop a ramas mai bine de 20 de ore in apele inghetate ale Dunarii. Nimeni nu a vazut accidentul in momentul in care s-a produs, iar cea care a dat alarma a fost familia ei, care nu primise niciun semn de la artista in tot acest timp.

Potrivit anchetatorilor, un simplu parapet de protectie pus pe marginea drumului i-ar fi salvat viata Ancai Pop.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.