De ce a murit rapper-ul NOSFE. Rezultatul autopsiei a dezvăluit adevărul despre decesul lui

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 18 oct 2022, 10:56

De ce a murit rapper-ul NOSFE. Rezultatul autopsiei a dezvăluit adevărul despre decesul lui

Sursa: Facebook, Kfetele

Rapper-ul NOSFE a murit duminică, 16 octombrie, în jurul orei 03:26, după ce a venit de la un concert, iar, în urma autopsiei, s-a aflat cauza exactă a decesului. Unele persoane au pus moartea sa pe seama substanțelor interzise.

În urma autopsiei, s-a aflat cauza exactă a decesului rapper-ului NOSFE. Acesta s-a prăbușit în casă, la scurt timp de când a ajuns acasă de la un concert pe care l-a susținut, iar apelul la 112 a fost făcut chiar de către soția acestuia.

Rezultatele autopsiei în cazul morții rapper-ului NOSFE

Ieri, 17 octombrie, la nici 48 de ore de când acesta a decedat, s-au aflat rezultatele autopsiei.

Acesta și-a pierdut viața în urmă cu doar două zile, la vârsta de 37 de ani, din cauza unui infarct.

Citeste si: Cine este, de fapt, soția regretatului rapper Nosfezilla! Mădălina Crețan, succes uriaș într-un film pe Netflix

Mai mult decât atât, urmează să se întocmească și un raport toxicologic, pentru ca medicii legiști să poată afla dacă acesta a consumat sau nu substanțe interzize.

Familia artistului susține că nu a făcut acest lucru.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului este depus la Biserica Izvorul Tămăduirii, din Dumbrăveni, acolo unde colegii săi de trupă au mers, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Și aceștia au declarat că NOSFE nu consumate substanțe interzise.

Citeste si: Ce fiică frumoasă avea rapperul Nosfezilla. Artistul in varsta de 37 de ani, mandru ca fiica lui ii calcă pe urme

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar slujba de înmormântarea va avea loc astăzi, 18 octombrie, la aceeași biserică.

Anunțul despre decesul lui NOSFE a fost făcut chiar de către trupa din care făcea parte. Șatra B.E.N.Z. a cerut ca oamenii să nu mai lanseze zvonuri legate de posibilitatea ca acesta să fi consumat substanțe interzise, mai ales că tragedia abia s-a întâmplat și trec printr-un moment dificil.

NOSFE și-a pierdut viața în propria locuință, din Balotești

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 03.26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

Citeste si: „Nu s-a sinucis, nu a murit în somn”. Șatra B.E.N.Z. a dezvăluit cauza decesului rapper-ului NOSFE

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, este menționat în cadrul unui comunicat al Poliției.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.