De ce a picat meciul dintre Cătălin Moroșanu și Daniel Ghiță! Denise Rifai l-a întrebat pe Moroșanu dacă îi e frică de Ghiță! Ce răspuns a dat luptătorul

Author: Andrei Ionescu

Cătălin Moroșanu

Sursa: Kanal D

Denise Rifai l-a întrebat pe Cătălin Moroșanu de ce a picat meciul de K1 dintre el și Daniel Ghiță. Moroșanu a răspuns la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Între Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu nu a mai avut loc meciul intens mediatizat. 

În mass-media, în loc de meci, a fost o bătălie a declarațiilor între cei doi. Daniel Ghiță a făcut mai multe declarații despre Moroșanu, unele foarte dure. Acum Moroșanu a fost întrebat de către Denise Rifai dacă se teme de Daniel Ghiță. Iată ce a răspuns, la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

De ce a picat meciul dintre Cătălin Moroșanu și Daniel Ghiță!

"Vă e frică de Daniel Ghiță?", l-a întrebat Denise Rifai pe Cătălin Moroșanu.

Denise Rifai i-a citit și niște declarații ale promotorului Cristi Irimia despre el și despre Daniel Ghiță.

"În niciun caz. Acolo sunt declarații subiective ale lui Cristi Irimia.

Eu l-am contactat pe Daniel Ghiță să ne luptăm. Problema a fost că nu ne-am înțeles la bani. 100.000 de euro, cam așa.

Haideți să vă spun ceva. Daniel Ghiță a fost cel mai bun produs al kickboxingului din România. Eu n-am să neg niciodată acest lucru.

La momentul respectiv eu eram mai în formă ca el, el era după o pauză de 4 ani și îl băteam.

Nu o să neg că a avut rezultate mai bune ca mine. Eu am fost primul român care s-a luptat în K1, nu Daniel Ghiță.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Le-am dat curaj tuturor luptătorilor care nici nu visau să ajungă acolo, să își pună în gând să ajungă acolo", a răspuns Cătălin Moroșanu la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citeste si: Cât de frumoasă este soția lui Cătălin Moroșanu! Cei doi sunt împreună de aproximativ două decenii

Ce spunea Daniel Ghiță despre Cătălin Moroșanu

Daniel Ghiță a vorbit, la un moment dat, în termeni duri despre Cătălin Moroșanu. 

Ambii au activat și în politică. Daniel Ghiță încă activează, ca parlamentar. Cătălin Moroșanu a fost consilier județean în două rânduri, dar a decis să se retragă total din politică, acuzând că a fost dezamăgit și folosit pentru imagine.

„Dacă spun adevărul se victimizează Moroșanu, că are Ghiță ceva cu el! Acum, orice amator vede că Moroșanu este un luptător mediocru, mediatizat prin show-uri ieftine, iar o comparație cu mine este o jignire gravă. Moroșanu este bun la show-uri TV, nu în ring. Am spus-o de multe ori și s-a adeverit. Nu poți lupta cu oameni care nu au nicio legătură cu kickboxul și să faci show pe bani grei.

Mai nou folosește kickboxul pentru politică, el fiind membru al unui partid politic.

Spune-mi cu cine te lupți sau cu cine ai luptat ca să-ți spun ce valoare ai. Trebuie să încetăm să ne autointitulăm campioni K1, în condițiile în care România nu a avut niciun campion K1! Când l-am provocat la luptă pe Moroșanu, ca să vadă lumea diferența, Moroșanu s-a victimizat că am ceva cu el. (...)

Eu am devenit faimos prin performanță, nu prin show-uri televizate și chiloțăreală la TV. E o insultă gravă să mă compare cineva cu Moroșanu! Nici ca persoană și nici ca luptător. El copiază stilul ăla unde faci pe prostul și pozezi în victimă. În campanii civice nu-i vezi niciodată. Doar când sunt într-un con de umbră și mai vor ceva imagine. Eu sunt luptător de elită, de arte marțiale, nu campion K1 TV și nu mă vând pe bani pentru televiziuni. Și nu sunt membru al unui partid politic”, declara Daniel Ghiță pentru evz.ro.

Între timp Daniel Ghiță a devenit membru al PSD și e și parlamentar.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, în “ringul” întrebărilor de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la 22:30, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.