De ce a rămas Natalia în Casa Iubirii, sezonul 2. Motivul pentru care aceasta a devenit, din nou, concurentă

Autor: Sara Andreescu

De ce a rămas Natalia în Casa Iubirii, sezonul 2

Sursa: Kanal D

Natalia, fosta concurentă în Casa Iubirii, a devenit de luni concurent nou, cu drepturi depline în cel de-al doilea sezon al reality show-ului de la Kanal D. De ce a rămas Natalia în Casa Iubirii sezonul 2 și ce aștepări are aceasta?

Natalia Nigai, fosta concurentă în Casa Iubirii, sezonul 1, a devenit de luni, 16 ianuarie 2023, concurent nou, cu drepturi depline, în cel de-al doilea sezon al reality show-ului matrimonial prezentat de Andreea Mantea la Kanal D. Tânără din Republica Moldova a mărturisit care este motivul pentru care a rămas în Casa Iubirii sezonul 2 și ce așteptări are de la noul sezon! 

Citește și: Ei sunt concurenții celui de-al doilea sezon “Casa iubirii”! 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, determinați să își găsească sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D!

De ce a rămas Natalia în Casa Iubirii, sezonul 2 

Natalia Nigai are 23 de ani, este din Republica Moldova și a intrat în Casa Iubirii în 2022 cu gândul de a-și găsi sufletul pereche.

Din păcate, pe parcursul primului sezon al reality show-ului matrimonial prezentat de Andreea Mantea la Kanal D, Natalia nu a reușit să își împlinească acest vis. Tânăra, care recunoaște că „este mai dificilă la gusturi”, nu a renunțat la visul său și speră că cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa Iubirii va fi cu mai mult noroc pentru ea. 

Natalia a deveni de luni, 16 ianuarie 2023, concurent nou, cu drepturi depline în Casa Iubirii sezon 2 și a mărturist cu ce gânduri a pășit în acest nou sezon. 

Nu am reușit să îmi găsesc un băiat, am avut o singură cunoștință în primul sezon (n.r. Sorin), sunt mai dificilă la gusturi. Mi-a dat a două șansă (n.r. Casa Iubirii sezonul 2) de a cunoaște un baiat și, cine știe, poate o să intre un băiat și pentru mine”, a afirmat Nicoleta referitor la motivul care a determinat-o să participe, din nou, la celebrul show matrimonial. 

Chiar dacă a mai participat și în sezonul trecut, Nicoleta are aceleași drepturi ca și noile concurente, iar Andreea Mantea, gazda emisiunii Casa Iubirii, a subliniat că nu trebuie să existe discrepanță între Nicoleta și fetele noi. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cine este Robert, noul concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Loialitatea și altruismul sunt punctele lui forte

Casa Iubirii Sezonul 2 a început la Kanal D 

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Casa iubirii” a început astăzi la Kanal D! Emoţiile au fost uriaşe in platoul celui mai iubit reality show din Romania! Cei 14 concurenți au fost prezentați publicului, 7 fete și 7 băieți se află deja în căutarea sufletului pereche.

 

Au avut loc si primele interacţiuni intre ei, astfel încat cei din faţa micilor ecrane şi-au putut face o primă impresie despre aceştia. Pe lângă cei 10 concurenți care se află pentru prima dată în „Casa iubirii”, Radu, Ionuț, Natalia și Bianca, concurenți în primul sezon al emisiunii, își continuă aventură extraordinară în „Casa iubirii”, pentru a-și găși sufletul pereche. Fiti alături de ei in aceasta noua călătorie extraordinară în „Casa iubirii” Sezonul 2! 

„Sunt tineri, frumoşi, nerăbdători să înceapă povestea asta minunată, care le-ar putea schimba viaţa. Eu voi trăi la unison cu ei emoţia uriaşă a acestui început şi le voi fi alături de-acum încolo” a mărturisit Andreea Mantea, gazda emisiunii Casa Iubirii de la Kanal D! 

În ceea ce privește zilele și orele de difuzare, sezonul 2 Casa Iubirii va putea fi urmărit ca și până acum ca şi până acum, de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi de la 19:00!