De ce a refuzat Irinel Columbeanu oferta de muncă propusă de Tzancă Uraganu: „Este o mică problemă”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 feb 2024, 11:17

De ce a refuzat Irinel Columbeanu oferta de muncă propusă de Tzancă Uraganu: „Este o mică problemă”

Sursa: colaj

Tzancă Uraganu, cunoscut manelist și artist în plină ascensiune în industria muzicală românească, a atras atenția recent prin gestul său de compasiune și sprijin față de fostul milionar Irinel Columbeanu, care a ajuns într-un azil de bătrâni.

Tzancă l-a avut pe Irinel în propria sa locuință și a încercat să îi ofere sprijin, propunându-i chiar să devină șoferul său și să-l însoțească la diverse evenimente.

De ce nu ar funcționa o colaborare între Irinel Columbeanu și Tzancă Uraganu

Într-o apariție recentă într-o emisiune TV, Tzancă Uraganu a vorbit deschis despre relația sa de prietenie cu fostul afacerist de la Izvorani și despre noile direcții pe care le explorează în afara muzicii.

Cu toate că relația lor de prietenie se menține solidă, propunerea lui Tzancă de a-l ajuta pe Irinel în calitate de șofer și însoțitor la evenimente nu a fost acceptată.

Manelistul, cunoscut pentru abordarea sa sinceră și directă, a explicat că Irinel Columbeanu nu poate să se implice în oferta sa, probabil din motive personale sau de sănătate. Cu toate acestea, Tzancă Uraganu pare hotărât să ofere sprijinul său în alte moduri și să-și extindă sursele de venit.

Citește și: „Ești ramolit rău”. Irinel Columbeanu, schimb savuros de replici în mediul online. Ce l-a deranjat la culme pe fostul milionar

„Încă îi merge mintea foarte bine. Vreau să îl iau cu mine. Îmi scrie mesaje, vorbim prin mesaje. Dar, este o mică problemă. El la ora 21:00 trebuie să doarmă. Eu la ora 00:00 ies din casă.

La ora 03:00 se trezește”, a declarat Tzancă Uraganu, într-o emisiune televizată. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Tzancă Uraganu se implică în domeniul afacerilor imobiliare

Una dintre marile schimbări anunțate de Tzancă este implicarea sa în domeniul imobiliarelor. Aflat la apogeul carierei sale muzicale, artistul a decis că este momentul să investească într-o afacere care să îi asigure un trai decent și după ce se va retrage din lumea muzicală.

Citește și: Irinel Columbeanu a plecat din azilul de bătrâni în care locuia. Unde a mers fostul milionar

„Asta este următoarea meserie după muzică, care mă atrage și de care cred că mă voi ocupa. Eu fiind mai peste tot, am întâlnit fel și fel de oameni. Am găsit chiar oameni care sunt în acest domeniu și chiar m-au îndrumat.

Mi-au făcut socoteli, ce investești, ce îți rămâne și mi s-a părut o idee bună. O să plec și eu așa, ușurel.

Aș putea să mă asociez cu cineva dintre prietenii mei”, a mai spus acesta.