De ce a renunțat Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, la modelling. Cu ce se ocupă acum

Autor: Bianca Vidoi

Rebecca Dumitrescu

Sursa: Facebook Anamaria Prodan Reghecampf

Anamaria Prodan se mândrește cu urmașii pe care îi are și îi susține întotdeauna să își urmeze instinctul și pasiunea.

Rebecca Dumitrescu este fiica cea mare a Anamariei Prodan, iar aceasta a cochetat cu modellingul încă de la o vârstă fragedă. Deși Rebecca a fost pe coperta revistelor și a luat parte la numeroase prezentări de modă, tânăra de 25 de ani a decis să pună punct carierei sale în modelling, iar acesta este motivul pentru care a renunțat la pasiunea ei.

Motivul pentru care Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a renunțat la modelling

Rebecca Dumitrescu are 25 de ani, iar aceasta este fiica cea mare a Anamariei Prodan. Tânăra de 25 de ani este fiica fostului baschetbalist, Tiberiu Dumitrescu, iar parcursul vieții sale a fost întotdeauna îndreptat spre o carieră de succes în modelling. Pentru a ajunge cât mai sus în acest domeniu, Rebecca a studiat moda în America și Italia.

Rebecca are studii în domeniu și a prezentat nenumărate piese vestimentare la prezentări de modă, fiind chiar și pe lista modelelor lui Cătălin Botezatu.

Deși este pasionată de modă și a făcut nenumărați pași înspre o carieră de modelling, Rebecca a decis să pună capăt acestu drum și să se îndrepte spre alte pasiuni pe care le are.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Cine este noul bărbat din viața Anamariei Prodan: ”Există cineva în viața mea amoroasă” Impresara a dezvăluit totul

Principalul motiv pentru care a decis să renunțe la modelling este că are o fire timidă, ce nu o face să se simt confortabilă atunci când oamenii se uită la ea în timpul prezentărilor de modă. „Nu îmi plăcea, în primul rând.

Sunt foarte timidă, nu îmi place să se uite toată lumea la mine. Cel mai mare motiv a fost pentru că am fost în lume de câteva ori și am văzut câteva chestii cu care eu nu voiam să mă asociez”, a declarat Rebecca Dumitrescu, în podcastul mamei sale, Anamaria Prodan, potrivit cancan.ro.

Cu se ocupă acum Rebecca

Deși modellingul nu a fost potrivit pentru ea, Rebecca este în continuare pasionată de modă și tot ceea ce înseamnă acest domeniu și își dorește ca în următoarea perioadă să se

concentreze asupra acestei pasiuni. Alături de modă Rebecca este pasionată și de pictură, iar după ce a renunțat la modelling, tânăra este dedicată să își dedice timpul liber celor două activități.

După ce a renunțat la cariera sa în modelling, Rebecca s-a ocupat mai atent de afacerea online pe care o are, care se ocupă cu haine. „Cred că ce pictez este ca o extensie din mine, cum sunt eu în general”,

a mărturisit Rebecca Dumitrescu.