De ce a sunat-o Andreea Tonciu pe Alexandra Ungureanu la 11 noaptea si de ce nu i-a raspuns cantareata!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2021, 16:35
Andreea Tonciu, deranjata ca a fost ignorata de Alexandra Ungureanu
Sursa: Captură KANAL D

In ciuda disensiunilor dintre ele in fata camerelelor, se pare ca apele s-au mai linistit intre Alexandra Ungureanu si Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, ignorata de Alexandra Ungureanu

Citeste si: Decizia care i-a schimbat viata Deei Codrea! Catalin Botezatu a reactionat imediat

Desi cele doua se afla pe muchie de cutit atunci cand e vorba de izbucnirea unui scandal, se pare ca atat Alexandra cat si Andreea au reusit sa se impace. Cel putin pentru o scurta perioada. Si in aceasta scurta perioada, Andreea si-a permis sa o sune la o ora destul de tarziue pe Alexandra pentru ca avea nevoie de un sfat, insa cantareata nu a vrut sa-i raspunda

pentru ca, spune ea, nu a crezut ca e ceva atat de urgent. Si nici a doua zi nu a sunat-o inapoi spre indignarea Andreei care spune ca de o buna bucata de timp a renuntat la atitudinea ei mai vulcanica pentru ca a sesizat ca le deranjeaza pe fete desi ea nu face asta cu rautate, ci asta este felul ei de a fi.

De ce si-a schimbat atitudinea Andreea Tonciu

Citeste si: Theo Rose, pe podium alaturi de un celebru manechin international! Cat de frumoasa a fost concurenta "Bravo, ai stil! Celebrities"

"Daca e tarziu, verific daca esti activa sau nu. Si erai. Puteai sa ma suni a doua zi inapoi, putea sa mi se intample ceva. Uite, am sunat-o si pe Deea Codrea si femeia era la job, mi-a raspuns imediat.

Voiam sa ma ajuti cu ceva, dar lasa...Eu vorbesc foarte tare, respicat. Nu fac eforturi mari sa fiu altfel. Nu m-am certat cu Cristina Siscanu. Asa vreau sa fiu de acum incolo, sa nu imi mai iasa fire albe. Nu toata lumea se supara, eu nu m-am putut schimba pana la 34 de ani. Daca voiam sa fac asa, faceam, toata viata mea mi-am luat hate, este foarte bun. Pentru mine nu conteaza ca oamenii vorbesc urat de mine.
E un plus. Din respect pentru colegele mele, ma abtin. Mai bine imi vad de treaba mea, nu mai fac glume si mai e putin si nu vreau sa plecam de aici suparate. Eu nu sunt cu victimizarea", a incheiat Andreea.

Se pare ca toate concurentele au observat schimbarea Andreei si o considera de bun augur. Deea i-a spus ca aceasta noua atitudine ar ajuta-o si mai mult in viata de zi cu zi pentru a nu se mai consuma atat de mult.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii