De ce amână Jador operația la genunchi? Fostul concurent de la Survivor România 2021 a spus adevăratul motiv: „Ar trebui să ajung la operație, dar...”

Autor: Amalia Georgescu
Jador, dezvăluiri despre problemele la genunchi
Sursa: Instagram

Jador a fost eliminat de la Survivor România 2021 din cauza accidentării la genunchi, iar acum, Faimosul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care ezită să meargă la medic.

În perioada în care a fost concurent pe traseele din Republica Dominicană, Jador a dat tot ce a avut mai bun, chiar dacă asta a însemnat să își forțeze limitele de cele mai multe ori. Deși pentru a-și rezolva problema la genunchi ar avea nevoie de o intervenție chirurgicală, fostul concurent de la Survivor România 2021 în continuare amână operația. De ce face acest lucru?

Jador, noi informații despre starea lui de sănătate. Cum se simte în prezent?

Jador a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă în momentul de față și a dezvăluit că deși are dureri și că piciorul lui este rupt în trei locuri, în continuare nu își dorește să se opereze. Fostul concurent de la Survivor România 2021 a dezvăluit că se teme de operație, chiar dacă aceasta reprezintă o necesitate în acest moment, motiv pentru care preferă să mai aștepte în speranța că lucrurile se vor rezolva de la sine.

„Sunt prost cu genunchiul. Doare puțin, dar uneori când merg, nu tot timpul. Ar trebui să ajung la operație, dar amân, mi-e frică de cuțit. Nu prea se poate amâna. Nu vreau să ajung la cuțit. Mi-e frică de operație, mi-e frică de doctor. Fix acum am o durere aici, dar e de la prea mult stat în picioare azi, că am muncit toată ziua. Dacă nu stau în picioare toată ziua și nu fac atât de multe lucruri într-o zi, nu mă doare chiar așa, adică sunt ok.

Sper să-mi treacă de la sine, dacă nu merg la spital. E rupt în trei locuri. Dacă face rău unor oameni, nu aș vrea să vorbesc despre asta. M-a sunat Dorian să-mi dea să mă operez.”, a spus Jador, potrivit spynews.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fosta iubita a lui Jador, implicata intr-un accident grav rutier! Cum se simte acum? Ce dovezi le-a adus haterilor care nu cred ca a patit ceva: "Pentru toata lumea asta care comenteaza prost”

Jador s-a accidentat grav pe traseul de la Survivor România 2021, chiar înainte de a ieși din apă. Pentru concurent au urmat mai multe săptămâni de investigații și tratamente, însă în cele din urmă, medicii au decis că Jador nu mai poate continua lupta la Survivor România 2021, recomandarea acestora fiind ca el să

părăsească emisiunea. Dacă inițial Jador și-a dorit să lupte în continuare, ignorând durerile din zona genunchiului, în cele din urmă a acceptat verdictul medicilor. 

Citeste si: Ana Porgras si Jador, intalnire de gradul zero! Fosta gimnasta, detalii in premiera despre relatia cu Zanni la Survivor Romania