De ce Anamaria Prodan refuză să mai continue relația cu Flavius Nedelea? Vedeta a dezvăluit adevăratul motiv: ,,Nu mai pot''

Author: Diana Ghita
Actualizat: 22 sep 2023, 22:10

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea

Sursa: Captură YouTube; Facebook

Celebra impresară din lumea fotbalului, Anamaria Prodan, a participat la un interviu în cadrul emisiunii ,,Online Story by Cornelia Ionescu".

Pe lângă faptul că este o renumită impresară, Anamaria Prodan este și o cunoscută vedetă din showbiz-ul românesc.

Citește și: Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre sarcina pe care a pierdut-o: ,,Mi-am dorit atât de mult''

De ce Anamaria Prodan nu mai dorește o relație cu Flavius

După ce a trecut prin mai multe eșecuri în dragoste, acum, Anamaria Prodan declară că are mult mai multe așteptări de la un bărbat, fiind foarte exigentă în alegerea unui nou partener.

În cadrul interviului, aceasta a fost întrebată dacă a devenit o persoană mai pretențioasă, iar vedeta a răspuns afirmativ, spunând că tocmai,, Asta e problema''.

Însă nu acesta este motivul pentru care Anamaria nu mai vrea să aibă o relație cu Flavius Nedelea. Impresara a explicat că nu vrea să-i creeze suferință bărbatului sau ca nu cumva acesta să se simtă, la un moment dat, nefericit din cauză că ea nu-i poate oferi ceea ce își dorește.

,,Flavius merită foarte mult de la viață. Merită, și el, copilul lui. Flavius merită să-și țină copilul lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, însă știu cât de mult își dorește copilul lui.'',  a povestit vedeta.

Pe această cale, Anamaria Prodan a transmis că nu vrea să stea în calea fericirii fostului iubit:,, Aș fi atât de fericită să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii, care să-l poată împlini, în adevăratul sens al cuvântului''.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Am rămas suflete pereche”. Ce relație are în prezent Anamaria Prodan cu Tibi Dumitrescu. Ce a dus, de fapt, la separarea lor

Anamaria Prodan nu se mai lasă cucerită așa ușor

De asemenea, vedeta a susținut că, deși are mulți pretendenți, nu orice bărbat ar putea ține pasul cu ea, întrucât este o persoană cu o viață este puternic mediatizată, iar puțini fac față ideii

de a apărea constant în presă.

,,Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri, cumva foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori, cu disperare, să stea lângă mine. Însă viața lor ar fi, dintr-un punct de vedere, un calvar, fiindcă ar fi pe prima pagină a ziarelor non stop. '',  a spus impresara.

Nu în ultimul rând, Anamaria a enumerat și câteva calități pe care ar trebui să le aibă un viitor partener, pentru a putea intra în viața ei.

,,La cât de pretențioasă sunt, este greu să găsesc un bărbat care să fie puternic, mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și care să-și și dorească sau să și se obișnuiască să se vadă prin ziare în fiecare zi. '',  a mai explicat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii ,,Online Story by Cornelia Ionescu".

Citește și: Cum se înțelege Anamaria Prodan cu Luca, băiatul lui Reghe: ,,lumina ochilor mei''. Cei doi au o adevărată relație mamă-fiu

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.