De ce ar fi murit, de fapt, Mile Povan! Marius, fratele lui, a povestit despre ultimele clipe din viața artistului

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 feb 2024, 20:59

De ce ar fi murit Mile Povan

Sursa: Instagram Mile Povan

Mile Povan, un artist în vârstă de doar 31 de ani, a fost găsit mort în casă. Iată care ar fi cauza din spatele decesului său.

Mile Povan s-a stins din viață în apartamentul său din Arad, acolo unde a fost găsit fără suflare de fratele lui. Iată care ar fi fost cauza din spatele decesului prematur al artistului. 

De ce ar fi murit, de fapt, Mile Povan

Mile Povan ar fi consumat pastile de slăbit de-a lungul timpului, fără o recomandare de la un medic specializat.

Cu două zile înainte să moară, artistul ar fi ajuns de urgență la spital pentru că acuza stări puternice de rău, dar nu a rămas internat nici măcar la insistențele doctorilor.

Citește și: Doliu pentru Carmen de la Sălciua! Unul dintre cei mai buni prieteni a fost găsit fără suflare în casă! Este vorba despre un cunoscut cântăreț de muzică populară

Se pare că Mile Povan a fost găsit fără suflare în locuința sa, după ce fratele lui a apelat la pompieri pentru spargerea ușii apartamentului. S-a ajuns la această situație deoarece regretatul artist nu mai răspundea la telefon.

„Nu ştiam să aibă probleme de sănătate. Ştiam că este sănătos. Era un tip activ, aveam foarte multe evenimente. Se ocupa foarte bine de carieră”, a declarat Claudia Ionaş, prietenă cu Mile Povan, potrivit Antena 3 CNN.

„Era un artist extraordinar, își făcea treaba foarte bine. Era foarte punctual. Tot timpul eram cu el la evenimente. Când am auzit vestea, am crezut că pică cerul pe mine”, a declarat şi Ionuţ Papariga, prieten apropiat al artistului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Marius, fratele lui Mile Povan, a vorbit despre ultimele clipe din viața artistului. Acesta a povestit că, înainte să facă infarct, lui Mile Povan i-a fost rău.

Care a fost cauza mortii lui Mile Povan

„Înainte să meargă la spital a luat niște vitamine, niște suplimente. Pe la ora 3 i s-a făcut rău, a mers la spital, crezând că din cauza suplimentelor, din cauza vitaminelor.

Când le-a spus doctorilor că a luat foarte multe medicamente, mă gândesc că ei s-au axat pe asta, că îi e rău pentru că a luat multe medicamente. Dar eu cred că a fost vorba de infarct și că au fost simptomele dinainte de infarct. (…) A spus că se simte mai bine, a semnat că vrea să meargă acasă, probabil că trebuia să rămână la spital.”, a
declarat Marius, fratele lui Mile Povan.

Citește și: Claudia Puican, mesaj dureros după moartea lui Mile Povan, colegul de breaslă al cântăreței: „Fiind artist nu e deloc ușor”

„Medicii au demarat de urgenţă procedurile medicale, investigaţiile de sânge. Între timp, pacientul s-a simţit mai bine, starea lui s-a ameliorat şi a spus medicilor că doreşte să părăsească unitatea de primire urgenţe”, a precizat Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad.

„Infarct miocardic (n.r: cauza morții) Când i-au făcut autopsia au constata că a avut un cheag și din cauza asta a făcut infarct. Mai avea momente când spunea că îl înțeapă la inimă, s-a dus să își facă analize la inimă, dar nu i-a ieșit nimic grav. Nu știu dacă lua ceva (n.r. pastile). Stăteam în case diferite, eu stau la casa mea, el stă la casa lui. Acum detalii din acestea foarte, foarte mici, nu știu. El lua doar ce era pe bază de plante, lua Magneziu, lua Zinc.”, a declarat Marius, fratele lui Mile Povan.

„Am cântat toată ziua, de dimineața până seara, am cântat cred că vreo 7 sau 8 ore. Seara, pe la ora 12 m-a sunat pe cameră (…) m-a întrebat ce mai fac, cum sunt, fără să mă întrebe ceva de muzică, doar m-a întrebat cum sunt.”, a mai spus Marius.

Claudia Puican, mesaj dureros după moartea lui Mile Povan

Mihai Leric, cunoscut drept Mile Povan, a fost găsit mort în locuința sa din Arad. În urma acestei tragedii, Claudia Puican a transmis un mesaj prin care explică greutatea pe care o duce în spate un artist care alege să se dedice întru totul meseriei sale.

„Tot mai des aud despre tragedii în lumea artistică. Fiind artist nu e deloc ușor... nopți nedormite, agitație și foame, drumuri lungi și oboseală acumulată. Din păcate, mulți artiști se confruntă cu depresia și pierderea luptei cu ea. Aveți grijă de voi, oameni buni. Sănătatea voastră mentală este la fel de importantă precum munca voastră creativă”, este mesajul transmis de Claudia Puican, pe Instagram.