De ce ar fi venit, de fapt, Kinga la Casa Iubirii! Nicolas aruncă vorbe grele despre una din cele mai controversate concurente din reality-ul matrimonial

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 apr 2023, 00:05

Ce s-a intamplat in cort intre Nicolas si Kinga

Sursa: Instagram

Nicolas, unul dintre cei mai directi concurenti din Casa Iubirii, s-a simtit folosit de catre Kinga cat timp a facut parte din reality show.

Nicolas nici nu mai vrea să audă de Kinga. Fostul concurent de la Casa Iubirii a recunoscut că motivul pentru care a vrut să participe la reality-show a fost chiar frumoasa blonda care se pare ar fi avut alte intenții în ce-l privește și nu să formeze un cuplu cu el. Nicolas i-a spus de la început Kingai că pentru ea a venit în emisiune pentru că vrea să o cunoască mai bine, însă toate acțiunile Kingai l-au convins pe Nicolas că blonda nu își dorește cu adevărat o relație, ci ar vrea să aibă cât mai multa expunere. 

Citeste si: Dezvăluirea momentului despre Alex Bobicioiu, iubitul Siminei Loica: "Ar trebui să se intereseze de copilul lui întăi!"

De ce ar fi venit Kinga la Casa Iubirii

"Mi-am dat seama că ea e de show acolo. Din întrebarea ei, mi-am dat seama. M-a întrebat daca am venit pentru show sau pentru ea. Nu aș mai fi încercat să o cunosc.

Ea a declarat că nu este acolo să facă un cuplu. Ea nu voia să declaram că în Casa am fi un cuplu
, a dezvăluit Nicolas pentru Culisele Iubirii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea și-a ieșit din minți când a văzut cu ce a venit stilistul la ea în cabină: "Este absolut îngrozitor!"

Ea nu și-a dorit cu adevărat acest lucru. Am fost recunoscător pentru cei care ne-au oferit date-urile. Am vrut să merg mai departe, să încerc. Eu am avut o reticenta de când Andreea Mantea ne-a dat date-ul.

În prima parte, noi am vorbit aceleași lucruri că în Casa. Am dormit, da, în cort împreună. Eu am vrut să renunț, ea stătea pe coltul ei de pat, eu pe al meu. Am vrut să mai dau în Casa. Ea a inițiat sărutul, așa deodata. Când credeam că nu mai e posibil, a sărit pe mine. După o jumătate de ora de vorbit, ea a sărit și m-a sărutat.
Nu pot să spun ce s-a întâmplat mai departe. Să spună ea
, a dezvăluit Nicolas.

Ce s-a intamplat in cort intre Kinga si Nicolas

Ei nu îi pasa foarte mult de oameni. Nu stiu daca și-ar fi dorit ceva în afara cu mine. Înainte să intru în Casa, am văzut cu ea un material faptul că a ieșit până la 5 dimineața afara.

Nu exista să te plimbi singur așa prin București, dar am zis să mă conving, a mai spus Nicolas la Culisele Iubirii.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.