De ce arata atat de bine barbatii din serialele tale preferate? Ajuta-l pe iubitul tau sa fie la fel de seducator

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:07

Nicio femeie nu poate sa conteste, indiferent de varsta, ca a fost convinsa sa nu schimbe postul Kanal D de o figura masculina care a trezit in ea o pasiune pe care o credea uitata.

Desi arata ca si cum natura a fost deosebit de darnica cu ei, adevarul este ca actorii din filmele turcesti sunt mai punctuali ca o femeie cand vine vorba de programarea la saloane de cosmetica si barber shop-uri.

1. Fiecare barba cu… stilistul ei

Barbile, sa recunoastem, sunt foarte sexy iar majoritatea superstarurilor din filmele turcesti o au. E poate o trasatura careia nu i-am acordat o atentie deosebita, dar te asiguram ca nimic din infatisarea acestor barbati-bine nu beneficiaza de la fel de multa atentie.

in frizeriile turcesti se practica cel mai precis si fin barbierit- pielea ramane moale si fina iar contururile sunt urmarite cu atentie de stilist. si barba iubitului tau poate sa arate la fel de bine, fara sa fie nevoit sa mearga in Turcia. Un aparat ca acesta detecteaza conturul fetei si face foarte intutitiva ingrijirea barbii. Daca i-l iei cadou si-i spui despre fantezia ta, ai foarte marti sanse sa te bucuri de omul de langa tine pana in punctul in care vei uita ora difuzarii serialului preferat.

2. Par des din perie

Da, stim, toti au un par asa bogat si stralucitor incat, daca i-am avea aproape am sta de dimineata pana seara cu mainile in el. Sigur, genele sunt responsabile in cea mai mare masura, dar, realist vorbind, si ei sunt oameni asa ca organismul lor, expus la aceeasi factori de stres pe care ii resimtim si noi, se manifesta si prin subtierea si caderea parului.

Ce fac stilistii pentru ei in acest caz? Evita o pieptanatura ordonata si merg pe o coafura dezornonata. Adauga pudra texturizanta sau sampon uscat iar podoaba capilara pare mai bogata ca niciodata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

3. Un ten intretinut

Machiajul de scena poate face minuni, dar barbatii acestia care ne tin lipite de televizioare nu se lasa doar in baza lui.

Investesc in masti, tratamente faciale si in injectii cu botox pentru descretirea fruntii  mai ceva ca partenerele lor de platou. Procedurile cosmetice folosite pentru barbati nu difera mult de cele pentru femei: dupa curatarea fetei cu demachiant, tonifiere, peeling, masaj facial pentru stimularea circulatiei si calmarea pielii, se pune o masca cu are rol de calmare a tenului si se aplica o crema hidratanta. E simplu, deci, sa-ti rasfeti iubitul cu un tratament similar la voi acasa, daca vrei sa nu-ti mai dezlipesti buzele de fata lui fina si hidratata.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.