De ce au divorțat Oana Radu și Cătălin Dobrescu: „Nu-i simt lipsa”. Artista, dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viața după separare, dar și despre kilogramele în plus

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 feb 2024, 14:13

Oana Radu a vorbit despre viața de după divorț

Sursa: Instagram: Eu sunt Oana Radu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au divorțat după trei ani de căsnicie, iar artista recunoaște că traversează o perioadă dificilă. Cum se simte vedeta în prezent și ce spune despre kilogramele în plus acumulate.

Invitată în cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”, Oana Radu a vorbit despre viața ei după divorț, dar și despre motivul pentru care a acumulat câteva kilograme în plus în toată această perioadă.

De ce au divorțat Oana Radu și Cătălin Dobrescu

Deși Oana Radu și Cătălin Dobrescu au ales să-și țină divorțul departe de ochii publicului, ulterior au confirmat că au luat decizia de a mers pe drumuri separate.

Cuplul, care a decis să păstreze acest aspect privat pentru o perioadă, a dezvăluit în cele din urmă că nu au mai putut continua relația din cauza neînțelegerilor. Despărțirea lor a fost un proces discret și, cu toate că au ales căile individuale, Oana Radu și Cătălin Dobrescu au subliniat că își păstrează respectul reciproc și își doresc fiecare să-și urmeze propriul drum în căutarea fericirii personale.

Citește și: „Nu mai mănânc absolut nimic”. Vezi la ce dietă minune a apelat artista Carmen de la Sălciua. Ce a determinat-o pe vedetă să scape de kilogramele în plus

Vedeta a dezvăluit faptul că ea și fostul soț petreceau foarte mult timp împreună, iar acest lucru poate dăuna unei relații. În cadrul unui interviu, Oana Radu a mărturisit că nu-i simte lipsa fostului partener.

„Nu o să zic aici! Pur și simplu, dacă oamenii sunt curioși să afle sau dacă vor să le spun, nu am avut un motive anume sau dacă am avut nu e cazul să discutăm aici.

Ideea e că noi stăteam foarte mult timp împreună și cred că uneori dăunează relației, totodată, mai cred că iubirea nu este suficientă și că oamenii trebuie să facă uneori ceva pentru relația lor. Cred că noi am făcut prea mult și treaba asta ne-a suprasolicitat. Nu-i simt lipsa lui Cătălin pentru că noi am hotărât să încheiem acest capitol și nu-i simt lipsa pentru că nu am timp, muncesc foarte mult.”
, a dezvăluit Oana Radu, în cadrul unui podcast.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cum este viața după divorț pentru Oana Radu

Singură și independentă, așa se caracterizează Oana Radu după divorțul de Cătălin Dobrescu. Artista se pregătește să surprindă pe plan muzical, aducând o energie proaspătă în industria muzicală. Cu toate că a trecut prin momente dificile, precum divorțul, artista rămâne un exemplu de forță și reziliență. Într-un interviu recent, Oana Radu a dezvăluit cum gestionează momentele grele și ce sfaturi oferă femeilor care se confruntă cu situații similare.

Oana Radu a menționat că are multe proiecte în desfășurare și pregătește numeroase surprize. Artista a adăugat că atunci când se confruntă cu o zi dificilă, de obicei, așteaptă să treacă, considerând că nu există prea multe opțiuni în astfel de momente.

„Am mai multe personalități, pe unele încerc să le țin destul de ascunse și de asta cred eu că pot să fac mai multe lucruri care să mă reprezinte la fel de bine. Am multe proiecte în desfășurare și multe surprize. Când am o zi grea, în general aștept să treacă, nu prea ai ce să faci. O iei ca atare, te bucuri de orice lucru îți dă și rezervă viața, pentru că așa trebuie să facem. Nu prea putem să ne alegem momentele prin care trecem, dar cred eu că e foarte important să vedem binele în tot răul pe care îl trăim, deși e foarte greu uneori.”,  a spus Oana Radu, pentru Online story by Cornelia Ionescu.

Citește și: Oana Radu, mega petrecere după divorțul de Cătălin Dobrescu: ”O s-o fac cu mare fast anul ăsta” Cum va sărbători artista împlinirea vârstei de 30 de ani

Oana Radu a oferit un sfat practic, menționând că atunci când o persoană simte că are nivelul ridicat de cortizol în corp, ar fi benefic să facă un bine și să reflecte la cât de binecuvântat este. Aceasta a subliniat importanța unei perspective pozitive și a recunoștinței pentru a contracara stresul.

Oana Radu a vorbit și despre kilogramele în plus acumulate

Oana Radu a fost deschisă în privința schimbărilor pe care le-a experimentat în viața sa și a recunoscut că a acumulat câteva kilograme în urma divorțului. Cu sinceritate, artista a împărtășit că această modificare în aspectul său fizic este ceva normal, având în vedere perioada dificilă prin care a trecut. 

„Toți oamenii știu că noi grașii ne regăsim fericirea în mâncare. Și atunci când ai momente mai prost emoționale nu prea ești foarte on pe dietă. Eu cel puțin nu sunt, nu știu cum sunt alții. Îmi asum chestia asta. Eu nu pot s-o fac și atunci te mai îngrași. Mă mai îngraș 5,6 kilograme, 7, 10, dar le slăbesc, asta este” a spus Oana Radu pentru Wownews.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.