De ce avea familia Ronei Hartner o obsesie pentru prenumele care încep cu litera ”R”: ”Părinții Ronei au fost cam hippioți ” Cum a ales artista numele fiicei sale

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 29 nov 2023, 11:19

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani

Sursa: Facebook

Rona Hartner a decedat la vârsta de 50 de ani după ce a fost răpusă de cancer. Mereu veselă și jovială, Rona Hartner a părut mereu un personaj învăluit în mister. De ce familia artistei are o obsesie pentru litera ”R”.

Rona Hartner a părăsit această lume la vârsta de doar 50 de ani pe 23 noiembrie 2023, iar trupul artistei urmează să ajungă în România. Familia Ronei a făcut mai multe dezvăluiri din viața artistei, printre care și dezvăluiri legate de misterul prenumelui care începe cu litera ”R”.

De ce familia Ronei avea o obsesie pentru litera ”R”

Apropiații familiei Hartner au dezvăluit faptul că părinții Ronei ar fi fost hippioți, iar acestora li s-ar fi părut interesant ca toți copiii să aibă un prenume care să înceapă cu litera ”R”.

Rona Hartner are o soră pe nume Rinda și un frate pe nume Reon. Ambii frați locuiesc în Canada, iar în momentul în care Rona se afla pe patul de moarte, aceștia au luat avionul spre Franța.

”Părinții Ronei au fost cam hippioți și, la un moment dat, li s-a părut asta interesant, ca cei trei copii ai lor să aibă, în certificatul de naștere, prenume cu litera R.

Prin urmare, Rona Hartner are o soră, Rinda, de profesie medic, iar fratele ei, Reon, e inginer chimist. Ambii locuiesc în Canada, de peste 20 de ani, și i-au fost Ronei un real sprijin, mai ales în ultimele ei luni de viață”
, au spus unii apropiați pentru Playtech.ro.

Citește și: Azi ajunge sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner în țară. Ce trebuie să știe cei care vor să îi aducă un ultim omagiu îndrăgitei actrițe

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rona Hartner a fost o femeie credincioasă, iar acest lucru i se datorează și bunicii materne. Ne fiind adepții unei anumite religii și trăind liber, părinții Ronei nu au dorit să o boteze pe această în momentul în care a venit pe lume, ci au vrut ca aceștia să-și aleagă propria religie când vor crește. Bunica i-a luat însă pe cei trei copii, fără știrea părinților, și i-a botezat ortodox, la Oltenița.

”Bunica maternă i-a ”furat” pe copii, pe cei trei frați, mici fiind, și i-a botezat ortodox la Oltenița. Rona a ales însă, la 17 ani, să fie botezată catolic”,  au spus aceștia pentru sursa menționată anterior.

Cum a ales Rona Hartner numele fiicei sale

Misterul prenumelui cu litera ”R” a continuat în famlia Ronei Hartner și după nașterea fiicei sale.

Artista și-a numit fiica ”Rita Sumalya”, după numele sfintei cauzelor imposibile, la care se ruga atunci când avea o problemă. Coincidență sau nu, tatăl Ritei, primul soț al Ronei Hartner, poartă numele de Rocco.

Rona a simțit mereu o legătură puternică cu divinitatea și a fost convinsă de faptul că Dumnezeu a ajutat-o enorm în lupta sa cu cancerul. Aceasta se simțea atrasă de biserica catolică, însă ținea postul ortodox.

Citește și: Când ajunge în România sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner. Înmormântarea artistei va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni

Trupul Ronei Hartner va fi adus în țară, astăzi, urmând ca înmormântarea să aibă loc pe data de 1 decembrie. ” Cu lacrimi în ochi, vă scriu ca să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon, către țara ei iubită, va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din București, de miercuri, până vineri, la 12.00, când o să o conducem pe ultimul drum, să se odihnească alături de strămoșii noștri ”, a fost anunțul făcut de Rinda Hartner.