De ce boală suferă Andreea Mantea. Prezentatoare ține un regim special: „Este un subiect extrem de sensibil”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 18 sep 2023, 15:08

De ce boală suferă Andreea Mantea. Prezentatoare ține un regim special: „Este un subiect extrem de sensibil”

Sursa: Andreea Mantea Instagram

Andreea Mantea a povestit despre boala care o încearcă de ani de zile și pentru care trebuie să ia permanent tratament. Ce simptome are prezentatoare „Casa Iubirii”?

Andreea Mantea se luptă cu o boală pe care trebuie să o țină în permanență sub control. Prezentatoarea a vorbit despre diagnosticul primit de la medici, dar și despre tratamentul pe care îl ia. 

Afecțiunea de care suferă frumoasa brunetă nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control cu ajutorul medicamentației toată viața.

Boala de care suferă Andreea Mantea

Andreea Mantea se confruntă cu o boală care îi modifică greutatea corporală.

Citește și: Ce mănâncă Andreea Mantea când este la filmările pentru Casa Iubirii! Dieta care îi asigura o siluetă de invidiat!

„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu.

Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am”,
a mărturisit prezentatoarea TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Simptomele acestei boli nu sunt unele deloc plăcute. Printre acestea se numără balonarea, durerile abdominale, diareea, gazele intestinale și vărsăturile.

Andreea Mantea se confruntă cu multe alergii

Prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii” nu suferă doar de această boală autoimună, ci a mărturisit că are și câteva alergii la anumite alimente, de la care recunoaște că uneori nu se poate abține și mai mănâncă câte puțin, de poftă. Tot ea a mai precizat că nu face nimic din toate aceste lucruri fără veșnicele pastile, care țin totul sub control. 

Citește și: Pe ce își cheltuie Andreea Mantea toți banii! Prezentatoarea Casa Iubirii a recunoscut că nu se poate abține

Pe lângă asta, mai am și niș te alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau 10 pastile pe zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct”, a declarat prezentatoarea TV.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.