De ce boală suferă Justin Bieber. Artistul și-a anulat toate concertele din cauza problemelor de sănătate

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 mar 2023, 00:35

De ce boală suferă Justin Bieber. Artistul și-a anulat toate concertele din cauza problemelor de sănătate

Sursa: Instagram Justin Bieber

Fanii celebrului artist sunt în stare de șoc. Justin Bieber a fost nevoit să întrerupă turneul, după ce a fost diagnosticat cu o boală cruntă.

Ultimii doi ani au fost extrem de grei pentru Justin Bieber, care nu înțelegea ce se întâmplă cu el, abia acum a primit diagnosticul corect din partea medicilor. Se pare că artistul se confruntă cu o boală crunta.

Justin Bieber suferă de o boală cruntă care i-a afectat funcțiile creierului 

Artistul a anunțat pe contul său de Instagram că este nevoit să întrerupă turneul, motivul fiind boala cu care a fost diagnosticat recent: boala Lyme și mononucleoză cronică.

Totodată, Justin Bieber a infirmat zvonurile care au apărut în 2020 cum că s-ar droga și de aceea s-a transformat, ei bine, toate schimbările produse sunt rezultatul bolii cu care se confruntă de doi ani.

”Mulţi au spus că arăt oribil, că iau metamfetamină etc., dar nu şi-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, precum şi cu o mononucleoză cronică gravă care mi-a afectat pielea, funcţiile creierului, energia şi sănătatea în general”, a

spus artistul pe contul să de Instagram, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fanii sunt in soc! Justin Bieber sufera de o boala incurabila si se lupta pentru viata lui

Artistul se confruntă de doi ani cu această boală

Justin Bieber se confruntă de doi ani cu această boală cruntă. Această boală infecțioasă de origine bacteriană l-a făcut să se transforme total și le-a promis fanilor săi că le va explica totul pe îndelete în cel mai scurt timp. Cert este că artistul a primit, în sfârșit, tratamentul corect care îl va ajuta să se pună pe picioare.

”Aceste lucruri vor fi explicate mai departe într-o serie de documentare pe care o voi pune în curând pe YouTube. Au fost doi ani dificili, dar acum primesc tratamentul potrivit care mă va ajuta să vindec această boală până acum incurabilă. Vă iubesc, mă voi odihni şi apoi mă voi întoarce într-o formă mai bună decât înainte”, s-a destăinuit cântărețul, a mai precizat sursa citată.

Potrivit informațiilor oferite de Corriere della Sera, anunțul a venit în ajunul concertului de la Toronto, parte a turneului Justice World Tour. În acest moment nu se cunoaște dacă Justin Bieber va participa la concertele ce vor urma.

Citeste si: [Video] Ce mai fac vedetele pentru a atrage atentia. Justin Bieber, aparitie neasteptata pe strazile Londrei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.