De ce boală suferea soția primarului din Argeș, care a fost găsită moartă în casă. Femeia și-ar fi pus capăt zilelor la doar 32 de ani

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 nov 2023, 15:15

Soția primarului din Boțești, Argeș, a fost găsită moartă în casă. Femeia s-ar fi spânzurat

Sursa: PixaBay

Descoperire șocantă în localitatea Boțești din județul Argeș. Primarul trece prin cea mai neagră perioadă din viața sa, după ce soția sa în vârstă de 32 de ani a fost găsită moartă în casă.

Potrivit autorităților, femeia s-ar fi spânzurat în propria casă.

Femeia suferea de depresie

Apropiații spun că soția primarului din Boțești, Argeș, suferea de depresie, iar acest lucru a condus-o spre gestul extrem. 

Tânăra de 32 de ani a lăsat în urmă trei copii și un soț.

Citește și: Detalii neștiute despre tânărul care și-a incendiat mătușa. Ce spune Gigi Becali despre tatăl agresorului: ”Nu mai este la mine de zece ani ”

O mamă și fiica ei au fost găsite moarte într-o casă părăsită din Botoșani

Descoperire macabră într-o localitate din Botoșani, după ce o mamă și fiica ei, în vârstă de 14 ani, au fost găsite fără viață într-o casă părăsită. Deși principalul suspect era soțul femeii, s-a dovedit că adevăratul criminal a fost o rudă de-a celor două. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Descoperirea a fost făcută în comuna Manoleasa din județul Botoșani. În urmă cu câteva zile, femeia se certase cu soțul ei, și-a luat fiica și au plecat în casa mamei ei. 

La scurt timp însă, bunica nu le-a mai putut găzdui pe cele două, astfel că au fost nevoite să se retragă în casa părăsită, unde aveau să-și găsească sfârșitul. 

Citește și: Primele declarații ale românului care și-a văzut fiica în filmările teroriștilor Hamas: „N-am multe speranţe că o să mai putem să-i vedem în viaţă”

Inițial, vecinii au alertat autoritățile după ce din casă ieșea un fum îngrozitor, astfel că s-a bănuit că cele două au murit intoxicate. Varianta polițiștilor a fost cu totul alta, întrucât femeia prezenta leziuni la nivelul gâtului. 

Autoritățile au confirmat ulterior faptul că principalul vinovat este o rudă a celor două și a fost reținut. 

Se pare că cele două au avut parte de o moarte brutală, cele două dormind în momentul crimei. 

„Respectivele cadavre prezentau multiple leziuni(...) care împreună cu intoxicația cu monoxid de carbon și arsurile suferite au condus la deces. Din investigatii au rezultat date conform carora soțul primeia dintre victime, respectiv tatal celei de-a doua(...) s-a deplasat din comuna unde locuiește(...) la imobiulul unde cele două victime locuiau de circa o săptămână de când plecaseră de acasă și, pe fondul unor conflicte anterioare, le-a aplicat mai multe lovituri(...)

după care a incendiat locuința pentru a acoperi urmele,” a transmis Valeriu Chihaia, prim-procuror la Parchetul de pe Lângă Tribunalul.

Soțul spune că este nevinovat, iar anchetatorii au arestat un alt bărbat, o rudă a acestora. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.