De ce crezi ca isi deseneaza fata asta niste sprancene sub ochi? Rezultatul este HIPNOTIZANT, la propriu! Uite cum arata chipul ei la final

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 17:08

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 1.7 milioane de vizualizari si 2.100 de comentarii.

In imagini o tanara prezinta o noua tehnica de machiaj, dar de data aceasta nu este vorba despre ceva banal, deoarece rezultatul este iesit din comun. Iti poti da seama de acest lucru de la bun inceput, cand observi ca fata isi contureaza pe chip, sub nivelul ochilor, un al doilea set de sprancene.

Poti ghici de ce face acest lucru? Rezultatul final este spectaculos si hipontizant, la propriu! Iti dam un pont: poti folosi aceasta tehnica de Halloween.

Cu siguranta vei strange aprecierile tuturor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.