De ce crezi ca s-au pozat fetele astea doua asa? Cea din dreapta este insarcinata, insa nu o sa-ti vina sa crezi ce are cea din stanga! E normal asa ceva?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:01

La prima vedere imaginea alaturata nu pare a avea nimic iesit din comun.

In fotografie putem observa doua tinere cu conformatii fizice diferite: una dintre ele este slaba, cealalta este mai grasa.

In plus, se vede cu ochiul liber ca cea din urma este si insarcinata. Care este elementul surpriza? Va vine sa credeti sau nu, si tanara din stanga asteapta un copil.

Ba mai mult, cele doua se afla intr-o perioada similara a sarcinii, tanara din dreapta fiind mai avansata cu doar 4 saptamani.

Prin aceata fotografie Chontel Duncan, care este si instructoare de fitness, a vrut sa demonstreze faptul ca fiecare femeie in parte reactioneaza diferit la sarcina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"La mine aproape ca nu se vede, la prietena mea burta este destul de mare.

Asta nu inseamna ca una dintre noi face ceva gresit. Asa este organismul nostru, functionam diferit", a spus Chontel, care s-a declarat socata de reactiile multora dintre cei care au vazut poza.

Voua vi se pare normal ce vedeti?

 

Taguri: