De ce dormi noaptea cu talpile afara din asternuturi! Iata motivul la care nu te-ai fi gandit niciodata si cum te influenteaza

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:52

Inconstient, atunci cand dormim, tindem sa scoate calcaiele afara. Iata explicatia si care e legatura dintre somn si picioare.

Cand suntem obositi, temperatura corpului scade in mod dramatic. Astfel creierul nostru ne transmite semnale ca este vreme sa dormim.



Dar unde intra in aceasta ecuatie picioarele? Mai bine zis, secretul sta in calcaie.  Sunt doua calitati extrem de importante in ce priveste calcaiele. In primul rand, nu au par si in al doile rand au o structura a venelor mai speciala care ajuta corpul sa-si regleze temperatura.
Mai exact, venele ajuta sa fluidizeze sangele prin piele, de aceea ai momente cand ti-e frig sau iti e cald. De aceea cand in casa e frig si ai calcaiele afara, acestea iti trimit impulsuri de racoare sunt piele. Si astfel, temperatura corpului va scadea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


In
opozitie cu asta, cand temperatura corpului este mai ridicata, esti mai treaz, imbunatatindu-ti memoria. Astfel, cand iti este cald, poti face o multime de lucruri, insa nu poti dormi bine.

 

Taguri: