De ce este bine sa mananci slanina cu ceapa!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 14:25

Slanina este un aliment fara E-uri, coloranti si conservanti, fiind recomandata de nutrionisti.

Slanina intareste siste­mul imunitar, aceasta calitate datorandu-se acidului ara­hi­donic, care favorizeaza scaderea coleste­ro­lului, imbu­natateste functiile de protectie ale organis­mului si, de ase­menea, este necesar pentru producerea compusilor chimici responsabili pentru raspunsurile imune si reac­tiile inflamatorii.

Cantitati mici de grasime sunt de folos pentru inima si vasele de sange, reglementeaza contractiile mus­culare ale organelor interne, inclusiv ale muschiului car­diac, si sprijina tonusul vascular.

Fiind atat de concentrata in grasime si in calorii, slanina este un produs care se consuma cu moderatie, recomandat persoanelor care stau mult in frig sau desfasoara o activitate fizica intensa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cititi continuarea pe kfetele.ro.