De ce este important sa citim? - Click aici ca sa afli

Autor: Bogdan Mihai

Unul dintre cele mai frumoase si sanatoase hobby-uri pe care le poate avea un om este cititul.

Nu este doar un hobby, este si o foarte buna metoda de relaxare si in caz ca nu stiati, contribuie la mentinerea sanatatii sistemului nervos. Cititul nu ar trebui sa fie o corvoada pentru nimeni. Sunt publicate sute de mii de carti in toata lumea, pentru toate gusturile si cu siguranta o sa gasiti cartile preferate printre ele. Oamenii nu ar trebui judecati in functie de ce fel de carti citesc, ci ar trebui admirati pentru ca au adora cititul.

Multi adulti prefera sa se uite la televizor in loc sa citeasca, pentru ca nu au fost obisnuiti din copilarie cu aceasta activitate. Copiilor ar trebui sa li se citeasca din primele luni de viata. Nu vor intelege nimic, insa creierul lor va reactiona pozitiv, in subconstientul lor se vor intipari cuvintele. Cititul dezvolta creierul si imaginatia copiilor, cititul mentine sanatatea sistemului nervos. Oamenii care citesc au un vocabular mai bogat, se exprima mai usor si chiar au o cultura generala bogata, pentru ca din carti se pot afla multe lucruri interesante, indiferent de genul cartii.

Asa ca este cel mai bine sa invatati copiii sa adore cititul, iar daca voi, adultii, considerati ca nu va place aceasta activitate, va recomand sa incepeti cu lecturi usoare sau cu niste carti foarte populare, care cu siguranta vor fi pe placul tuturor. Iar dupa cateva carti citite, veti vedea ca o sa va placa si o sa devina o activitate zilnica.

Iar daca sunteti in cautarea unor titluri interesante, pe care nu le gasiti in librariile fizice, va recomandam sa va indreptati atentia si spre o librarie online. Astfel, veti

descoperi mult mai multe carti, la preturi mult mai bine si cateodata este posibil sa va bucurati si de reduceri.

Si pentru ca stim cat de mult conteaza recomandarile, in continuare o sa va aratam trei carti pe care le puteti citi repede si care cu siguranta o sa va deschida apetitul pentru citit.

Central Park de Guillaume Musso este una dintre cartile care or sa va tina in suspans si care or sa va demonstreze ca si cititul poate fi la fel de palpitant ca privitul unui film sau serial.

Musso este un maestru al situatiilor limita si al cartilor cu final total neasteptat. Dupa ce veti citi o carte scrisa de acest autor, va garantam ca o sa ramaneti impresionati si o sa vreti sa cititi si alte titluri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Unul dintre cele mai populare seriale din ultima perioada, Game of Thrones, este bazat pe seria de carti ,,Cantec de Gheata si Foc” de George R.R. Martin. Asa ca daca va place serialul si vreti sa cititi seria, va recomandam prima carte Urzeala Tronurilor. Intotdeauna o carte va fi mult mai buna decat productia cinematografica realizata pe baza ei.

Tot o lectura usoara si captivanta este si Cum sa te indragostesti de Cecelia Ahern.

In cazul in care sunteti romantici incurabili, chiar va recomand sa incercati aceasta carte.

Speram ca v-au placut sugestiile noastre si ca v-am deschis apetitul spre citit.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.