De ce este important să introducem masca de păr în ritualul de îngrijire?

Author: O.P.

De ce este important să introducem masca de păr în ritualul de îngrijire?

 

Dacă pentru mulți îngrijirea podoabei capilare presupune doar folosirea unui șampon și a unui balsam din aceeași gamă, puțini sunt cei care se folosesc și de beneficiile altor produse destinate îngrijirii părului. Vorbind despre acestea, aducem în discuție masca de păr cu ingrediente de origine naturală, ale cărei beneficii sunt uneori ignorate. Despre acest tip de produs vom vorbi în articolul de față, căci trebuie să aducem în atenția tuturor, dar mai ales a femeilor, motivele pentru care utilizarea acestuia este atât de importantă.

Tipuri de măști de păr

Cu un conținut mult mai bogat de ingrediente nutritive decât balsamul sau șamponul, masca de păr are o consistență mai densă, motiv pentru care acțiunea ei asupra firului de păr este mai profundă. Cu toate acestea, rolul ei nu este de a înlocui balsamul, ci de a completa, o dată sau de două ori pe săptămână, efectele acestuia. Dacă balsamul se aplică de obicei (însă nu este o regulă) pe vârfuri, masca de păr se utilizează pe întreaga lungime a părului, hrănindu-l de la rădăcină.

Cea mai bună mască de păr este cea care răspunde corect nevoilor specifice ale podoabei capilare. Pornind de la această idee, putem clasifica acest produs astfel:

  • Masca pentru păr deteriorat: firele de păr despicate sau părul tratat chimic cu o mulțime de produse de hairstyling sunt candidații ideali pentru acest tip de mască. De regulă, aceasta conține ingrediente cu proprietăți intens hidratante, care vor reface firele de păr în timp;
  • Masca pentru păr vopsit: aceasta are dublu scop, de a reface părul afectat de ingredientele chimice din componența vopselelor și de a menține culoarea intensă a părului proaspăt vopsit pentru cât mai mult timp;
  • Masca pentru căderea părului: cu rolul de a stimula microcirculația sangvină de la nivelul scalpului și creșterea firelor de păr, această mască va contribui la obținerea unui păr des, lung și sănătos;
  • Masca pentru păr drept/creț: acest tip de mască este concepută pentru a descurca părul creț sau pentru a-l îndrepta pe cel mai rebel, oferindu-le ambelor tipuri de păr o strălucire și o elasticitate aparte.

De ce este important să folosim masca de păr în ritualul de îngrijire?

Răspunsul este simplu: pentru beneficiile pe care le aduce firelor de păr, pentru elasticitatea și catifelarea vizibile la exterior și pentru încrederea pe care o vom căpăta în aspectul nostru. Pe lângă toate acestea, iată de ce mai este important să îi oferim părului tratamente săptămânale cu măști de păr adecvate problemelor cu care acesta se confruntă:

  • pe lângă faptul că orice problemă a părului va fi remediată dacă alegem masca potrivită, acesta va beneficia de o hidratare intensă și profundă, ceea ce îl va face mai sănătos și capabil să suporte mai multe schimbări de look;
  • aspectul exterior va fi cu mult îmbunătățit, elasticitatea și catifelarea obținute stârnind admirația celor din jur;
  • un păr sănătos este un păr frumos, iar un păr frumos va stimula încrederea de sine și atitudinea optimistă;
  • vârfurile, indiferent dacă sunt sau nu despicate, vor căpăta, cu timpul, un aspect impecabil, asemănător celor proaspăt tunse;
  • părul va fi mai ușor de descurcat, de coafat și de aranjat.

Ca o concluzie, putem spune că în urma folosirii regulate a măștii de păr, podoaba capilară va căpăta un aspect demn de Hollywood, aspect pe care, trebuie să recunoaștem, ni-l dorim cu toții.

GEROCOSSEN – puterea naturii în măști de păr atent concepute

Cum natura este cel mai bun doctor al frumuseții, aceasta ar trebui să se regăsească și în componența măștilor de păr. Conștienți de acest lucru, specialiștii brandului GEROCOSSEN au creat produse speciale pentru îngrijirea părului, care îmbină beneficiile ingredientelor naturale cu cele ale ingredientelor obținute în laborator, pentru efecte maxime.

Cu un conținut bogat în ulei de argan, de cocos, de avocado, cu ginseng, aloe vera, proteine din soia și multe alte vitamine, orice mască de păr din gamele Natural Care, Keratin+, Argan Line sau Activa Plant merită descoperită.

Ai încredere în puterea ingredientelor naturale regăsite în măștile de păr de la GEROCOSSEN!

 

Taguri: